Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniepytaniepytanie009

isc an calosc czy nie??

Polecane posty

pracuje z pewnych chlopakiem w dosc duzym zespole. on mi sie podoba a ja jemu. oboje mamy rodziny ale nie mozemy sie powstrzymac przed ..... nie wiem czy sie w to pakowac. jesli sie uda to fajnie a jak nie to nadal bedziemy musieli ze soba pracowac...poradzcie cos

Gość J_Lo
rano pisałas wersje czy mozecie sie przyjaznić , teraz juz Ci sie bzykac z nim chce, rany co za szmata z Ciebie

Gość psychiczniechorzy
PUSC SIE !!! A CO BEDZIESZ SOBIE ZALOWAC!!!! NASTEPNA PUSZCZALSKA..........AZ ZAL ZE TACY LUDZIE SA.......

Gość koteczek8512
J_Lo poczekaj do wieczora hahaha...skoro w ciągu paru godzin tak się u niej wszystko zmienia....hahahahha....

NIE PISALAM NIC RANO BO W PRACY NEI MAM DOSTEPU DO NETU. MOZE TRAFILAM W CZYJJS NICK

Gość J_Lo
nie o nick chodzi tylko o historie, masz rodzine idiotko wiec nad czym sie zastanawiasz??? rany co sie dzieje, są jacyś ludzie co szanuja współmałżonka i sie nie zdradzaja?? Gardze takimi jak Ty !!!!!!!

Gość zdzislawa zdzisia
nie sra sie tam gdzie sie zre twoja macica doprowadzi cie do bezrobocia:D

Gość koteczek8512
powinnaś się zastanowić czy chciałabyś aby twój mąż przeżywał takie dylematy przelecieć tą koleżankę z pracy czy nie....zamiast rozkładać nogi przed facetem z roboty byś się za małżeństwo swoje wzięła aby coś w nim poprawić a nie rozpisywać się czy mu dac czy nie....

Gość jak masz rodzinę to o niej myś

Po co pytasz jak i tak nas nie posłuchasz, nie słuchasz głosu własnego rozsądku a co dopiero ludzi z internetu. Skoro tu jednak przyszłaś aby zapytac, znaczy ze juz TEGO chcesz, tylko szukasz zachęty, przykro mi ale ode mnie tego nie usłyszysz.Jesli sie z nim przespisz to, zryjesz sobie i byc moze jemu psychike, a jesli sie małżonkowie dowiedzą to co bedzie dalej chyba pisać nie musze. Jesli myslisz ze to sie nie wyda to jestes naiwna, najlepiej zmień prace? ale tego trzeba chciec powodzenia ;)

Gość wyjatkowa....
wyjatkowy naprawde jestes wyjatkowy?