Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eating disordersss

Czy to wg was nieprzeciętny napad obżarstwa?

Polecane posty

Gość to na 100 procent
nie nic nie biore,moze genetyczne,jak bylam mala-do 15 lat bylam tak przerazliwie chuda,ze wygladalam doslownie jak dziecko z Kambodzy!!! Chyba mam taka cholerna przemiane materii!!!! Nie znosze tego!Dzieki za troske Ana Belle!

Gość Anabell Lee
To może pij więcej wody i zrezygnuj z soli? Nie ma za co :-) A ten peeling kawowy połączony z masażem oliwką podobno naprawdę działa. Maziałam się nim ze 2 razy przed zeszłymi wakacjami i skóra była naprawdę przyjemna w dotyku... Ale wanna wyglądała później - za przeproszeniem - jak osrana :O

Gość to na 100 procent
skorzystam z propozycji...Kupie sobie ten peeling! :) Moze rzeczywsice -ja kocham slone rzeczy!!! Chipsy,fast foody,feta ser wiec chyba za wiele tego.Pozdrawiam

Gość Anabell Lee
Niiie, on jest własnej roboty :-) Fusy z kawy (albo i kawa mielona) + sól gruboziarnista + oliwka dla niemowląt. Można dodać też olejki eteryczne, cynamon, imbir, grejfrut - byle naturalne. Wymieszać i nacierać. Powtarzać 1-2 razy w tygodniu. Był taki topic na kafe, do odkopania :) A sól zatrzymuję wodę w organizmie, to największa przyczyna cellulitu. Tak jak słodycze, kawa, siedzący tryb życia..

Gość to na 100 procent
ok!!!!! Kumam zrobie..jem mnostwo slodyczy-matko to od tego-wiesz jak jest sie szcuplym,to sie mysli,ze tak bezkarnie sie bedzie jadlo wszystko-niestety mam parszywy cellulit:D Zrobie sobie ten peeling na bank! Dzieki