Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytalskaa_Dziunia

Dziewczyny lubicie bawic sie chłopakami??

Polecane posty

Gość Pytalskaa_Dziunia

Tylko na to zasługuja rozkochac obiecywac złote gory a potem zniknac jak w tym serialu "Bez sladu" hahaha bo trzeba byc chujem w zyciu tak jka oni Kto sie przyłacza pod te wakacje ????

Gość jasna k***wa
tak to fakt,,, oni tylko na to zasługują...:( ale ja tak bym nie mogła... nie znosze ranic innych

Gość 1234567.........
a Ty byś chciała żeby ktoś tak zabawił się Twoimi uczuciami ?

Gość Pytalskaa_Dziunia
ktos sie zabawił wiec ja tez sie zabawie nikt nad nikim sie w dzisiejszych czasach nie lituje i nie pytam tych co maja jeszcze skrupuły;]...dzis to nawet jakby cie zabijali na ulicy to kazdy na wyjebane na to wiec czemu oszczedzac innych???

Gość wiiiiii
ja tak zrobilam:D najpierw po pijaku siedzenie na kolankach, przytulanka, zeby koles zechcial isc ze mna na studniowke na studniowce przytulanka, mile slowka... po studniowce na kolejnej popijawie - usmiechnal sie, powiedzial czesc... a ja ze wzrokiem jakbym go nie znala, miazdzace i zimne czesc... i ani spojrzenia potem:D w sumie nie wiem dlaczego tak zrobilam:D

Gość Pytalskaa_Dziunia
w sumie to trzeba dobrze trzeba szkolic ;] bardzo dobrze hehehe

tylko nie kazdy zasługuje na takie zachowanie. to ze jeden debil Cie zranil nie znaczy ze masz teraz kazdego spotkanego tak potraktowac. Upatrz sobie takiego co chce tylko seksu i wtedy sie nim baw. Normalnych, pozadnych facetów z uczuciami zostaw w spokoju.

Gość Pytalskaa_Dziunia
złooo no tylko takich zamierzam szkolic juz mam nawet plan co z takim jedyn zrobie wywioze go do lasu i w skarpetach zostawi hehehe SZKOLIC dziadostwo a co:) a Porzadni chłopacy sa jak YETi kazdy słyszał ale nikt nie widział:D tazke na pewno na zadnego porzadnego sie nie natkne

Gość sexowna mamba
Facetów to trzeba robić w h..ja. Oni mają w głowie tylko wsadzić swojego fiuta. Nie muszą męczyć się co miesiąc, nie muszą rodzić i uważają, że kobiety powinny prać, sprzątać, gotować i z dziećmi siedzieć w domu. Dopóki facet nie zrozumie potrzeb kobiety niech spierdala. Po kolei- won dupki!!!

Gość sexowna mamba
poza tym do tego tam z początku co pyta czy chciałabyś, żeby ktoś się twoimi uczuciami zabawił: nie ma szans, bo to ja się bawię !!! Hahahahahahaaa

Gość Pytalskaaaaaaaaaa
sexowna Mamba i To mi sie podoba!!!!!!!!!!!!!! trzeba sie nimi bawic i potem z kopa w jaja;-] obie wiemy jacy ONI sa:)))

Gość taki jeden356
A cwiczcie sobie pojebanych dersow, ale normalni nie zasluguja na to i to nie prawda ze wymarli :) "Nie muszą męczyć się co miesiąc, nie muszą rodzić i uważają, że kobiety powinny prać, sprzątać, gotować i z dziećmi siedzieć w domu." A ja myslalem, ze wiekszosc z was marzy tylko o tym, zeby wasz facet pracowal, a wy moglybyscie sie realizowac w swoich "kobiecych" zadaniach. Cos sie zmienilo ?

Gość Pytalskaaaaaaaaaa
zmieniło to nie te czasy kolo hahaha wez bo normalnie szok chodzi o to ze faceci nie doceniaja zycze abys jakims cudem urodził dziecko to pogadamy a tak sajonara PRAWDZIWYCH MEZCZYNZ JUZ NIE MA same wypierdki co nie potrafia przyswiecic inteligencja ani wychowaniem;]

Gość anettt1134
Następnego skrzywdzisz, bo ten poprzedni był debilem??

W zeszłym roku bawiłam się bardzo. Zdarzało się że chodziłam z 3 naraz. Dopóki nie pojawił się on...

Gość dhsbf
Jestescie glupimi frustratkami i tyle wam powiem. Bierzecie sobie bezmozgowcow bo licvzy sie tylko wyglad to pozniej macie to na co zasluzyliscie sobie. Dobrze ze was tak robia w balona.

Gość Pytalskaa_Dziunia
Nie zawsze był piekny a odwalił szope wiec nie dyskutujmy ze wyglad tu odgrywa 1 role

Gość dhsbf
A kobietom nie odwala wcale ??? Zeby wszystkich wrzucac do tego samego worka to juz trzeba miec nierowno pod sufitem.

Gość dhsbf
No ale pewnie na takiego szaraczka nie spojrzycie. wasza uwage przyciaga zawsze tylko jakis cwaniak. Jak lubicie takich to nie dziwcie sie ze robia was pozniej jak chca.

Gość Pytalskaa_Dziunia
niestety sami an to pracujecie zaden normalny, szczerze kochajacy mi sie nie trafił wiec nie ma sensu a z ta frustracja to prawda;] z tym ze nie chce sie frustrowac a teraz JA zabawic:) i to wysmienicie po co byc wierna kochajaca skoro tego nie zauwazacie Mierne Namiastki Facetów??? po co byc dobra i szczera starczy tego trzeba przestac byc głupia i Robic was w chuja tak samo :)))))

Gość lubie gdy on zabawil sie mna
teraz faceci ze mna maja baaardzo niemilo gdy zaczynaja sie zauraczac :) a szybko idzie bo laska ze mnie nieziemska :)

Gość Pytalskaa_Dziunia
cos sie tych cwaniakow uparł????? a czy chłopaka majacego prace, inteligentnego (ponoc) i kulturalnego,z ktorym sie dobrze dogadujecie a potem okazuje sie inny tez uwazasz za cwaniak? Ja raczej za KŁAMCE i FAŁSZYWCA SWINIE ???????????ja na zadnych drechow nie lece ani na macho ale czasem ktos okaze sie inny niz nam sie wydawało POKER FACE!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dhsbf
Akle pierdolicie tutaj az zal. Zauwazajcie czasami troche mniej wyrozniajacych sie w tlumie facetow a on to doceni. No ale dla was uczciwy, lojalny inteligentny facet = niemeski wiec wybieracie cwaniakow, ktorzy biora sobie takie jak wy po to zeby zaliczyc i odstawic.

Gość dhsbf
Dla mnie to cwaniak, ale przy okazji moze byc tez klamca jak wolisz.

Gość Pytalskaa_Dziunia
Nosz Kurna to sie POKAZ a co z lupa bede szukała po ulicach to Ty piertolisz a swoja droga to facet powinien zabiegac o wzgledy kobiet a Ty pewnie jak cipa stoisz to sie nie dziwie ze nikt Cie nie widzi bez kitu....zallllll

Gość dhsbf
Bo to tez troche wasza wina. Wymagacie od mezczyzn cholera wie czego, no to wiadomo ze trzeba troche poudawac. Jak juz jest w miare bezpiecznie to wtedy mozna pokazac swoje wlasne ja. Prawda jest taka ze jak ktos nie udaje kogos kim nie jest, tak jak ja to ma duzo mniejsze szanse.

Gość dhsbf
Tak o was kurwa zabiegac. Tylko wydasz kase, naciagnie cie taka jedna z druga, wykorzysta do czegos i to by bylo na tyle.

Gość dhsbf
Zreszta nie bede sie ponizal i jak frajer biegal za kims kto nie wyzuje zadnej inwecji. Kobiety tez powinny sie czyms wykazac.