Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytalskaa_Dziunia

Dziewczyny lubicie bawic sie chłopakami??

Polecane posty

Gość AJaNieWiem
hm..szczerze to nic nie widze w tym zabawnego aby bawić się chłopakami.To że oni są głupcami i bawią się nami to nie oznacza że my musimy być takie.Dla mnie to jest głupota "zabawie sie nim tak jak on" ludzie , jakby każdy miał tak robić to co by było na tym świecie...

Gość Pytalskaa_Dziunia
I KTO TU jest Frustratem widzisz jak bujałes sie z lalkami barbi to tak Ci wyszło ze Cie wycyckały z kasy Kazda szanujaca sie laska ma swoj hajs i płaci sama za sibie:] czy TROCHE miłosci i wiernosci to tak duzo?? nnikt idealny nie jest ale jak ktos ewidentnie leci w chuja to po co BYC Samemu uczciwym?????????????? Po co udawac zeby sie przypodobac????? to zes poleciał gorzej jak dziewczyna kopnie w dupe jak bedzie widziałą ze sciemniałes ze taki cacy jestes trzeba pokazc i zalety i wady bo ONE sa były i beda w nas ludziach .........

Gość Pytalskaa_Dziunia
AjaNieWiem byłby szajs itd....ale jak tu sie nie wkurzac jak na samych frajerów sie natyka???????????? to co cały czas trzeba dac sie Wykorzystywac i nadal z głupia wiara trawa w przekonaniu ze KIEDYS trafi sie na kogos MADREGO??? ja w bajki nie wierze za duzo przeszłam zeby znowu dac sie załadowac w KONIA!!

Gość dhsbf
Ale ja nie udaje kogos innego niz jestem. A takie osoby o ktorych piszecie sa takze wsrod kobiet. "kasy Kazda szanujaca sie laska ma swoj hajs i płaci sama za sibie:]" Moze kilka sie takich znajdzie. Jakies 2% :/ mam wrazenie, ze nie mowisz o Polsce. nwet tutaj na kafeterii wiekszosc kobiet uwaza ze to mezczyzna musi placic za kobiete. Ogolnie to on powinien utrzymac rodzine, a kobieta w duzym stopniu zajac sie domem i dziecmi. Zyjemy w bardzo konserwatywnym kraju i taka jest niestety mentalnosc ludzi, ktorej nie da sie zmienic od tak.

Gość Pytalskaa_Dziunia
ja bynajmniej nie naleze do tych 98 % co kaza za siiebie płacic bo to uwałczało by mi nigdy z nikogo nie sepiłam i zaden chłopak nie postawił mi nawet kubka kawy bo bym sie ze wstydu spaliła lubie miec swoje pieniadze i za siebie płacic i wtedy nikt mi nie zarzuci ale niektrore laski honoru nie maja i gites;]a jesli chodzi o role kobiety to dopuszczam fakt kiedy kobieta wychowuje dziecko no to ktos musi sie nim zajac a ktos zapracowac na utrzymanie ale nie ma to jak byc niezalezna od nikogo:)

mną też się kiedyś pobawiono i zostawiono, ale to nie zjechało mi psychiki w ten sposób żeby robić krzywdę innym bo mi ktoś cos kiedyś... Każdy jest inny i nie każdy facet jest nastawiony tylko na to żeby zaliczać kolejne laski i zostawiać jak zabawki. Teraz mam narzeczonego, kocham go i jest dla mnie bardzo wartościowym człowiekiem i nie mogłabym go skrzywdzić. Dla mnie takie zagrywki są po prostu chore.

Gość Pytalskaa_Dziunia
takie zagrywki przynajmniej chronia przed kolejnym rozczarowaniem;] ot co to ma słuzyc...

przypominasz mi moja przyjaciółkę, która nie tak dawno wykorzystał jej "ukochany". Zastanawiam się tylko, jak dlugo taka taktyka bedzie się sprawdzała...

Gość dhsbf
Ja jestem w stanie dzielic sie obowaiazkami po rowno, ale i tak przygotowuje sie na najprawdopodobniejsza ewentualnosc tak ze jednak w mniejszym czy wiekszym stopniu bedzie podzial na czynnosci bardziej kobiece i bardziej meskie. jakos nie wyobrazam sobie w tym kraju kobiety naprawiajacej jakas usterke w domu, samochodzie. Jesli chodzi o placenie to ja wyznaje zasade, ze powinno sie placic za kogos jesli sie zaprasza ta druga osobe. Taka sytuacja chyba jest najzdrowsza. Widze, ze jestes w porzadku szkoda ze masz takie zle doswiadczenia z przeszlosci, ale zrozum nie wszyscy sa tacy sami.

Gość Pytalskaa_Dziunia
Czasami ktos zrani tak ze chcesz wyzyc sie na całym swiecie, ze nie chce sie juz ponizac i znowu byc naiwna idiotka z usmiechem na twarzy i myslach'poznałam kogos fajnego" Guzik prawda za kaaaaazdym razem to samo niektorzy takich podłych ludzi przyciagaja..... ja juz nie wierze w nic.......dobranoc łatwo osadzac kogos ...

Gość Pytalskaa_Dziunia
Pani.Kara do konca swiata nawet kiedys trzeba powiedziec dosc i zmienic sie w lod zimny i wyrachowany wtedy juz nikt Cie nie skrzywdzi bo zobojetniejesz.....

Gość uwielbialam to robic
to jak hobby

Gość dhsbf
No, ale pomysl teraz. Cale zycie bedziesz sie w ten sposob bawic ???

Gość Pytalskaa_Dziunia
moze tak moze nie ale nikomu ufac nie warto..najpierw cacy cacy a potem z łopaty w czoło w ramach Otrzezwienia;]

dhsbf przeczytaj dokladnie UWIELBIALAM=CZAS PRZESZY

SORY MYSLALAM ZED TO DO MNIE

Gość dhsbf
Jakis czas temu widizalem w Rozmowach w Toku takie stare juz kobiety ktore bawily sie facetami :) Nieapetycznie to wygladalo :P

Gość dhsbf
Uwielbialas to robic, czyli co sie stalo ze teraz juz tego nie robisz ? :)

jestem w zwiazku z facetem ktory sie nie poddal moim grom i poddal sie wyzwaniu i mnie usidlil jak to sie mowi nie jestem brzydka ani piekna,rzecz gustu.wzbudzalam zainteresowanie w facetach i troche to wykorzystywalam.....mnie tez wykorzystano

wiesz ,nie czulam sie z tym zbyt dobrze ale jak widzialam jak faceci rania swoje kobiety to nie mialam skrupolow

Gość dhsbf
o niestety dzisiaj trzeba miec duzo samozaparcia. Wiele jest takich kobiet jak wy :/ Bardzo trudno jest je przekonac, ze sie jej nie oszuka.

ja osobiscie jestem dosc uparta osoba i dla facetow bylam ciezko dostepna,nie ufalam tak jk mowisz ale to troche ma wplyw przeszlosc naniektore zachowania

jestem tez troche niedowiarkiem jesli facetowi zalezy ,ale tak naprawde,to zostanie docenione

a ty masz z tym jakies tzn z takimi kobietami doswiadczenie?

Gość dhsbf
No wlasnie. Ja z kolei szybko sie zniechecam dlatego tez jest mi trudno :/ Moze natrafie na kogos kto nie bedzie takim niedowiarkiem, ale wlasnie te fajne normalne dziewczyny dostaja w dupe i sie zmieniaja , a blachary z kolei mnie nie interesuja.

halo jestes tam ?czy spisz

Gość dhsbf
Wlasnie mam na oku taka dziewczyne, ktora miala zle doswiadczenia. Nie wiem jak to wszystko sie potoczy :)

no widzisz,ja nalezalam do tych pierwszych ale zycie czasami obchodzi sie z nami brutalnie i reakcje sa rozne

Gość dhsbf
Raczej probowalem zawsze omijac takie kobiety jesli chodzi o doswiadczenia z przeszlosci.