Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Renia24usa

cycuszki fotki

Polecane posty

Gość yyyhhmmmm
Obwisłe... moja mama takie ma (49 lat) :o

Gość lo matkoambitni jestescie..
nie masz sie czym chwalic Moja babcia chyba ma podobne:(

wiedzialam ze takie bedzie ogolne zdanie.... niestety nic juz na to nie poradze.... bylam kiedys bardzo szczupla ...przytylam....znowu schudlam....i zaszlam w ciaze....zadne kremy i balsamy nie pomagaja wogole.... po porodzie karmilam ale niedlugo.... teraz juz wiem ze moje cycki sa oblesnie chcociaz chcialabym byz seksi jak kazda dziewczyna...bo mloda jestem.....i co mam sie powiesic....nie, musze zyc dalej dla mojego dziecka ...tylko szkoda ze pozostaje mi zyc do konca zycia z tym okropnym kompleksem.... :(

Gość eeeeeeeee
ale problem. Skoro jesteś tak tym załamana, a w dodatku mieszkasz w USA, to zrób sobie silikony i po kłopocie :) Tam to chyba w każdej przychodni to robią :P 🖐️

eeeeeeeee myslisz ze to takie latwe juz mialam zrobiony apoitment i stwierdzilam ze nie bede sie okaleczac ...bo z tym wiaze sie wielkie ryzyko......

Jeśli masz partnera i jemu się one podobają to jest super i nie powinnaś mieć powodów do smutku.Zresztą istnieją w sprzedaży staniki które podnoszą piersi.

skoro rodzilas, nie ma co oczekiwac, ze bedziesz miala piersi nastolatki. podejrzewam, ze dla swojego faceta, a pewnie i wielu innych, jestes seksowna i tak. zreszta, seksapil jest w glowie, a nie w cyckach, tylkach czy nogach glowa do gory 🖐️

te verde dziekuje bardzo za mile slowa.....pewnie tak jest jak mowisz... moj m twierdzi ze mu sie podobaja ale mysle ze mowi to jako maz a jesli mialby powiedziec jako mezczyzna to nie wiem czy by nie wolal inne...

O to ,że nie potrafimy uwierzyć naszym facetom,że mówią prawdę o naszym wyglądzie--dostaje mi się od mojego męża.Spróbuj zaakceptować swój wygląd,bo naprawdę nie jest zły i uwierz mężowi--nie wszyscy mężowie nas okłamują.

Gość zenobiuszzz
żałosne zwiechy jak dzwony kościelne

Gość wawelny
pożycz ni je na noc

Gość jak na piersi
jak na piersi kobiety ktora rodziła i tak są ladne.

bez przesady,nie sa one jakies najgorsze:-O fakt,sa oklapniete ale nie do przesady i nie sa jakies brzydkie bo nie maja widocznych naczyn krwionosnych itp sa w porzadku wg mnie. skoro Cie tak to meczy,zrob sylikon🌼 jesli sylikonu nie chcesz,zniszcz ten kompleks

Gość zwykłe racuchy
nic dodac nic ujac , placki fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość pomarancz dorodny2
no nie jest tak źle. lepsze takie niż gumiaki. na przyszłość nie rób zdjęć z boku bo tak najgorzej wychodzą. trochę opadnięte ale to dlatego że spore. nadal ładnie zaokrąglone więc nie ma co płakać. poza tym pokazujesz się na codzień w ubraniu a mężowi się podobają ;] mi też ;] głowa do góry! dla jasności- jestem facetem nieco po trzydziestce.