Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikki tiki tak

bezinteresowna pomoc od faceta?

Polecane posty

Gość tikki tiki tak

Gość kawał faceta
nie istnieje coś takiego

Gość tikki tiki tak
to po co on mi pomaga? co sie za tym kryje?

Gość halooooooo
może coś czuje do Ciebie... kim jest, jak pomaga

Pewnie, że bezinteresowna... Bo to, że w zamian dasz mu dupy, to nie jest przecież żaden interes :P

"nie ma czegoś takiego niestety zawsze kryją sie za tym jakies kruczki" a czasem nawet wronki :P

Gość tikki tiki tak
Chodze z moja kilku miesieczna coreczka na rehabilitacje.Przez 2 dni cwiczyl z nia pewien pan( pomocny).Był za kolege na zastepstwie.Ale od wczoraj zaczelam turnus i ciwczy z mala drugi pan.A ten pan( pomocny) cche zebym przychodzila do niego po cwieczeniach i ze on dodtatkow bedzie z nia ciwczył.Powiedzial ze nic odemnie niewezmie.Dzis bylam u niego- pociwczyl z mala.I powiedzial zebym jutro tez przyszła.Dlaczego to robi?

Gość halooooooo
może chce pomóc małej, bo mu się podobasz...

Gość tikki tiki tak
Tak myslisz ze mu sie podobam.Tak jego pomoc za ktora nic niecche.Ze on to robi za darmo.Ciwczy z mala w czasie swojej pracy.Niecche zeby mial przez to problemy.A to jest naprawde przystojny facet, super nam sie rozmawia.A mala jak go lubi, ciagle na niego patrzy i ciagle sie do niego smieje.Po jego cwiczeniach dziecko jest spokojne a po cwiczeniach z tamtym drugim ciagle placze.

Gość halooooooo
hmmm.. masz męża a on żonę?

Gość tikki tiki tak
Nie ja jestem sama.A on jak sie okazalo ma dziewczyne.Jak weszlam do gabinetu to ta jego dziewczyna tam była.Poznal mnie z nia.I zaczal z mała cwiczyc.Potem powiedzial zebym do niego normalnie codziennie przychodzila na ciwczenia.Normalnie jak zwykle rozmawialismy.Ta jego dziewczyna nic sie nieodzywala.Jak wychodzilam widzialam jak miala dziwna mine.Nawet czesc nieodpowiedziala.A on otworzył mi drzwi.I powiedzial Czesc.

Facet liczy na niezobowiązującą penetracje po zakonczeniu zajęć... W kocu bedziesz musiała mu sie jakos odwdzieczyć :P

Gość nie spodziewalem
sie innych odpowiedzi od bandy durniow ze zrytymi beretami.... nie zawiedliscie mnie.... tak kolezanko,jeszcze sa normalni ludzie na tym padole ktorzy robia cos bezinteresownie....

Gość halooooooo
ciekawe... chodź normalnie z małą i korzystaj z okazji- skoro jesteś sama to musi Ci być ciężko. Natomiast nie wnikaj na razie- samo się wyjaśni

Gość halooooooo
a jeśli coś będzie chciał w zamian to się po prostu wycofasz z jego pomocy. Mam nadzieję, że faktycznie jest to pomoc bezinteresowna. Nie przejmuj się tymi debilami co docinają - są wszędzie - nie unikniesz ich, niestety. A Ty idioto spierdalaj z tymi swoimi penetracjami

Gość tikki tiki tak
Niewiem dlaczego on to robi.Przeciez niemusi.Bo moja corcia ma cwieczenia u innego pana a ten to robi dodatkowo.

Gość tikki tiki tak
Nawet na takie ciwczenia czeka sie dlugo na termin.Ale ten odrazu mnie wpsial na juz.Dziwne to wszsytko.

Gość halooooooo
wcale nie musi być w tym podtekstów- ja bym się cieszyła, że mi córcię rehabilituje:)

"tak kolezanko,jeszcze sa normalni ludzie na tym padole ktorzy robia cos bezinteresownie...." oczywiscie i dlatego akurat wybrał sobie dziecko z atrakcyjną mamusią :P

Gość tikki tiki tak
ja tez sie bardzo ciesze ze mi pomaga.Najgorsze jest to ze ten facet mi sie podoba.A jak moja corcia go lubi a on ja tez.Ale tam jest jego dziewczyna bynajmniej dzis tam była.I tak glupio, moze cos sobie pomyslec.

Gość halooooooo
to, że jest atrakcyjna to nic w tym złego. Ludzie najpierw się sobą interesują wizualnie- później chcą poznać psychikę. Może nie wszyscy, bo debile też są ale ja np. zawsze trafiałam na porządnych, inteligentnych facetów i nie mierzę wszystkich tak jak Ty... Ja zakładam, że ktoś jest ok- czuję to po prostu. Widać kto jest cham od razu. Proste

Gość sobie mowie tak
pppp

Gość --------
ta pizda ma coś z głową kolejny top na ten sam temat a po po drugie: dzi.wka czeka, aż wszyscy jej powiedzą - tak tak on chce Cie, chce z toba byc ma smary na gościa i się ku,rwa dopytuje CO ZA ZDZIRA !

Gość tomaszek z lipna
Ja powwiem ci tak.Zaden facet nic nierobi dla kobiety bezinteresowanie.Masz chora corcie ktora potrzebuje pomocy.On chce w ten sposob tobie zaimponowac a wie ze ktos twoje dziecko rehabilituje i chce on to robic dodatkowo.Dlaczego?Odpowiedz jest prosta.Niejestes mu obojetna.A tych zazdrosnych kobitek niesluchaj.

Gość 175cm
tak on chce cie bezinteresownie na boku przelecieć w ramach podziękowań

Gość a może po prostu
facet pisze jakąś pracę i twoja córka jest mu potrzebna do niej.

Gość sound beaches
Moze on ciebie polubił.Fajnie wam sie rozmawia.Moze zostaniecie przyjaciolmi.Tego wam zycze.