Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikki tiki tak

bezinteresowna pomoc od faceta?

Polecane posty

Gość hytrut
a moze razem z dzieczyna planuja dziecko,( albo ona juz jest w ciazy) on sie w jakis sposob projektuje jako tatus. Zrobilo mu sie zal ciebie - samotnej, neurotycznej matki i dziecka. To sie nazywa empatia, a ty jako spragniona uczuc - "sprawdzasz wlasne hipotezy" czyli dopatrujesz sie za wszelka cene rzeczy ktore chcialabys widziec

Gość tikki tiki tak
To dlaczego tak przyklada sie do tej pomocy.Dzis nawet przyniosl ksiazke czytał i pokazywał mi dokladnie o schorzeniu dziecka.Pwoiedzial ze mam o tym wszystkim poczytac i w poniedzialek bedziemy dalej ciwczyc.I pozyczyl mi ksiazke.A jak jemu powiedzialam ze niewiem czy przyjde w przyszym tygodniu do niego to sie spytał "dlaczego, czy cos sie stalo".Chcce mu delitatnie powiedziec ze chce podziekowac za jego pomcy , ale w taki sposob by go nieurazic.

Gość heinnekeenn
Najlepiej sama sie jego spytaj dlaczego tak ci pomaga i wtedy bedziesz wiedziala.Niewiadomo co w jego głowie siedzi.

Gość milka krówka
Przepraszam, a nie zakładałaś niedwno tematu, jak to poznałaś masażystę swojej córeczki? Ile można to samo drążyć...

Gość zafirka 2222
Odczepcie sie od dziewczyny.Niewdziwie sie jej ze tak mysli o nim jesli jej sie spodobał.A jego zachowanie wskazuje ze ma cie gdzies i sie nad toba ituje.Samotne matki to bagno.

Gość Mariannnnnnnn
A może ten pomocny pan ma zapędy pedofilskie ? ;)