Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacyjna_dama

You are always on my mind....

Polecane posty

Gość wakacyjna_dama

Elvis Presley spiewa, ze na zawsze pozostaniesz w mojej pamieci, niestety nie znam na tyle angielskiego by zrozumiec ten tekst, czy bylby ktos tak mily i przeetlumaczyl mi zwortki?... Bylam serdecznie wdzieczna... Maybe I didnt treat you, Quite as good as I should, Maybe I didnt love you, Quite as often as I could, Little things I should have said or done, I never took the time, You are always on my mind, You are always on my mind. Tell me, Tell me that your sweet love hasnt died, Give Me, One more chance to keep you satisfied, You are always on my mind, You are always on my mind, You are always on my mind, You are always on my mind, You are always on my mind, You are always on my mind, You are always on my mind. Maybe I didnt hold you, All those lonely lonely times, And I guess I never told you, I'm so happy that your mine, If I made you feel second best, I'm so sorry I was blind, You are always on my mind, You are always on my mind Tell me, Tell me that your sweet love hasnt died, Give Me, One more chance to keep you satisfied, You are always on my mind, You are always on my mind, You are always on my mind, You are always on my mind. You are always on my mind, You are always on my mind, You are always on my mind, You are always on my mind, You are always on my mind, You are always on my mind, You are always on my mind

Gość makabreska
kocham Elvisa... i tylko dlatego to przetlumacze, inaczej by mi sie nie chcialo :) byc moze nie traktowalem cie tak dobrze jak powinieniem byc moze nie kochalem cie tak czesto jak moglem (pewnie chodzilo o okazywanie uczucia :) ) male rzeczy ktore powinieniem powiedziec czy zrobic nigdy nie poswiecilem na to czasu, jestes zawsze w moich myslach (zawsze mysle o tobie) powiedz mi, powiedz, ze twoja slodka milosc nie umarla daj mi jeszcze jedna szanse aby cie uszczesliwic (usatysfakcjonowac dziwnie brzmi, ale jest podobne do Elvisa ;) ) Byc moze nie trzymalem cie (w ramionach jak sadze ) w tych wszystkich samotnych chwilach, I, jak sadze, nigdy ci nie powiedzialem jak szczesliwy jestem ze mam ciebie Jesli spowodowalem, ze nie czulas sie najwazniejsza bardzo cie przepraszam, bylem slepy