Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XY100

Czegoś tu nie rozumiem

Polecane posty

Gość XY100

Czytając to forum wszystkie kobiety piszą że tylko duży penis jest je w stanie zadowolić . Ja mam penisa 14 cm długiego uważam go za małego i jak kochałem się z kobietami wszystkie mówiły że je boli jak na maksa go wkładałem w ich cipeczki. Nie wiem o co tu chodzi z tym rozmiarem . Mówicie że ma być duży ale jak co do czego dochodzi nie pozwalacie sobie go całego wsadzić . Wiec po co to gadanie że tylko facet z dużą fujarą was tylko zadowoli . Dodam jeszcze że wszystkie kobiety z którymi się kochałem miały orgazm pomimo tak małego mojego członka .

Gość maciek29
Poproś "statystyczna Kobietę" żeby przeszła 100 metrów, poczekała 1 minutę, wlała 1L wody... Może nagle zrozumiesz że nie wszystkich obowiązuje układ jednostek SI. :D

Gość Znajomy Pan
Bo własnie stary tak jest,niby chca duzego a potem narzekaja ze ja boli,ze za głeboko wkładasz.Sam tego nie czaje.Powiem Ci ze znam dziewczyny które pracowały jako prostytutki i zawsze narzekały jak był za duzy.Mysle ze sredni jest najlepszy,ale niech kobiety sie wypowiedza.Zobaczymy

Gość maciek29
ONE22.. najlepszy jaki jest to wiadomo, tylko czemu Kobitki raz chcą taki a raz taki?

Gość 14 cm to przeciętny
nie jest mały

Gość lwisko pannisko
to ja wam odpowiem chłopaki. otóż stwierdzenie duży niekoniecznie tyczy się tylko długości, kobiety bardziej czują grubość niż długość, co w sumie jest logiczne. nawet jeśli by miał pół metra i był cieniutki to żadna przyjemność. Pozdrawiam myślicieli :D

mały, sredni ..oby wariat:-P a poważnie to nie wielkosc a umiejetnosci ,swiadcza o dobrym kochanku;-)

I co tu rozumieć. Miękniesz bo czytasz te damskie dyrdymały. Czy któraś z lasek powiedziała Ci że masz małego, nie. Odłóż linijkę i zajmij się tym co zrobić żeby je nie bolało.

Gość toxic lady
kochany, nie uwazam zeby 14 cm to bylo malo. wedlug mnie to jest w sam raz. moj mezczyzna ma takiego i jestem bardzo zadowolona. nie chcialabym zeby mial wiekszego penisa bo to by sie wiazalo z bolem. dlatego to nie prawda ze kobiety chca faceta tylko z ogromnym ptaszkiem. to raczej mezczyzni wmawiaja sobie ze takie powinni miec i sami tworza sobie poroblemy.

Gość toxic lady
tak, tak.. tu wlasnie chodzi raczej o grubosc. wtedy mozesz go solidnie poczuc.