Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak-nie-mąż

Kobieta to świnia.

Polecane posty

Gość jak-nie-mąż

W skrócie: razem 7 lat, przed nią było co prawda ich wiele, ale to ona ta jedyna ukochana odpowiednia.Miesiąc temu dzień naszego ślubu.Tak zesrany nigdy wcześniej w życiu nie byłem ale i szczęśliwy. Przysięga, goście, przyjęcie, zdjęcia, wszystko pięknie. Przed oczepinami orkiestra daje znać, że pora zaczynać. A tu ślubnej brak, zapadła się pod ziemię. Znalazłem ją na górze w pokoju dla gości... w łóżku z kelnerem. Tamten sukinsyn to jakiś ukochany z młodzieńczych lat co wyjechał w pizdu z kraju i stracili kontakt czy inne farmazony. Małżeństwo unieważnione lada dzień, ale chuj z tym, ja już żyć nie umiem z tym wstydem i złością. więc nie pieprzcie baby, że facet to świnia 🖐️

Gość śliczniotko
To nic nowego:).

Gość brutalne życie
kobiety są tak samo chamskie jak mężczyźni i tutaj nie gra roli płeć.Przytrafiło mi się coś podobnego jak Tobie życzę dużo siły:)

Gość śliczniotko
Dobrze ,że nie ożeniłeś się, bo mogło być gorzej, poznałeś ją jaka jest.

Gość Ja nigdy nie
wyjdę za mąż.

Gość aaaniołekkkkk
przecież się ożenił z nią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to było na ich weselu 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jak-nie-mąż
Ja piszę kurwa niewyraźnie? To było po tej pieprzonej przysiędze.

Gość autorka zarzuca sobie cycki
wcale mi cie nie zal, pewnie odpierdoliles niejedno gowno kobietom w zyciu, a los lubi przypierdalac i zwracac z nawiazka :D

Gość cos ci sie pomylilo
Zgadzam sie z toba autorze w 100 %ach.To one same o sobie tak mowia-ze niby sa swiete.A tak w ogole to w tym tekscie big cyca-to wlasnie o to chodzi-ze niby my swinie a facetki robia swinstwa.Ta co powtorzyla ten tekst w sensie doslownym byla albo taka inteligentna ze nie zrozumiala o co w tekscie chodzi albo nie chcialo sie wysluchac piosenki do konca.Wychpodzi jednak ze bab to swinia.

Gość jak-nie-mąż
Zarzucająca sobie cyce na plecy, a proszę gdzieś o litość? Spowiadać się na pewno ci nie mam zamiaru więc 🖐️

Gość cos ci sie pomylilo
Wez mlot pieciokolowy i pierrrddolnij sie nim silnie w czolo-o ty-autorko tego kretynskiego tekstu. :" autorka zarzuca sobie cycki wcale mi cie nie zal, pewnie odpie**oliles niejedno gowno kobietom w zyciu, a los lubi przypie**alac i zwracac z nawiazk" Zaraz przypomnial mi sie kawal jak cygan lomotal zone.Ona wrzeszczy-za co?!! za co?!!!! On na to-gdybym wiedzial za co to bys dopiero dostala!!! Taka jest twoja wypowiedz-idiotko.

Gość to miałeś pecha
hehe widocznie cię nie kochała skoro kopnęła Cię w tyłek po przysiędze hehe

Gość Ups...........................
Trzeba było napisać "moja ex- żona to świnia"

Gość autorka zarzuca sobie cycki
moja wypowiedz, idiotko :P nie jest glupia, "cos ci sie popierdolilo" . ona tylko sprowadza sie do tego, ze jesli ktos cos komus wczesniej, to to wraca. a skoro cie to dotknelo, to znaczy, ze jestes taka sama jak ta, ktora wyladowala z tym domniemanym kolesiem w lozku malzenskim. do autora ->hehehe, spowiadac mnie sie nie musisz, pysiu :D od tego masz ksiezy i konfesjonal. tu probujesz jedynie sklecic pare slow z nudow i by zlagodzic pokopane ego, czekasz oklaskow. ale nie licz na nie specjalnie :P jesli zdarzy sie kobieta, ktora zrobi, tak jak uczynila twoja, tez oberwie od zycia i od osob, ktore nie przejda obojetnie nad "jej losem". jak dla mnie nie ma tu o czym dyskutowac.🖐️

Gość jak-nie-mąż
Pierdolisz dziecino jak potłuczona 🖐️ Co do tego kochania, teraz lata za mną, wydzwania,m wystaje pod moim biurem, ryczy lamentuje i odwala ogólną szopkę. Kocham tą dziwkę ale dziwkę i nienawidzę

Gość ghhggjg
autorka zarzuca sobie cycki twoje przekonanie o domniemanych świństwach autora topiku świadczy o twojej głupocie , nie znasz jego zycia i czy komukolwiek zrobił krzywdę .

Gość ja bym jej wyjebal

Gość wszystkie baby
to chuje

Gość Masz za malo w gaciach
No i poszla w tango z bolcem z kelnerem, Moim zdaniem KOREKT:

Szkoda mi babki 7-lat Musiala byc bardzo wyglodniala izdesperowana ze nawet w dniu slubu to zrobila. Stary impotecie jestes niedolezny ale wytrysk masz potezny .

Gość no to niezly klops

Nigdy nie byłem kelnerem.. ;) Natomiast groteskowość takich zdarzeń mnie śmieszy, choć wiem ze nie powinna.