Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaPoje....

Włosy!

Polecane posty

Gość MałaPoje....

Jaka ja jestem pojebana.Mam naturalne czekoladowe włosy,zawsze były długie kręcone (nie dotknięte ręką fryzjera;-)) włosy ahhh 2 lata temu ściełam do ramion,przysięgłam Sobie że już w życiu nie zetnę jednak miałam zawsze jakieś wymówki teraz byłam ostatnio u fryzjera w pażdzieniku wszystko fajnie było to najdłuższe ''rozstanie z fryzjerem'' nawet odbiło Mi tak że odliczałam dni, włosy miałam już tak do łopatek.Moja mama była wczoraj u fryzjera jest zachwycona zajebiście to nawet wygląda...skusiłam się poszłam dziś obciełam do ucha zrobiłam małe pasemka,fajnie to wygląda ale strasznie żałuje.Z jednej strony dobrze że obciełam bo miałam strasznie zniszczone włosy (od prostownicy) wprost bałam się się że wyłysieje...dziwnie łamały Mi się koncówki.Do tej cholery już nie pójdę niby fajnie robi ale...w katalogu wybrałam fryzure i powiedziałam żeby z 1cm obcieła.Mam gęste włoski więc ona uparła się że mi je postrzępi i zrobiła choć nie chciałam...efekt jest inny jakiego chciałam zupełnie inny.Czy krótkie włosy są teraz modne? :-D

Gość grazynka z miasta
To nie zęby odrosną. Sama piszesz, ze wygladasz dobrze - to w czym problem? Teraz masz krótkie, za pół rokie bedą długie, zadnem problem

Gość no wiec wlasnie
nie. modne sa dlugie🖐️