Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołderka z kwiatkami

Dzisiaj babka w kwiaciarni

Polecane posty

Gość kołderka z kwiatkami

Kupiła dziecku dla nauczycielki na zakończenie roku wiązankę za 100zł. Masakra, nawet kwiatami się licytują. Potem nie ma się co dziwić, że dzieci są zawistne i wredne. Rosną takie małe szczury, które w przyszłości będą brały udział w wyścigu po kasę, prestiż itd.

Gość jak-nie-mąż
Wolałbym stówę 🖐️

Gość ghjkl
może ta wiazanka ma być od całej klasy

Gość gdyby byla nauczycielka
to bym tez wolala 100, moja sioistra zanosi bombonierke za 11zl i to wysytarczy.

Gość gdybym byla nauczycielka
nawet jak ta wiazanka do calej klasy to szkoda kasy na to wg mnie,pzreciez sie wyrzuci po paru dniach. juz lepeij jakies slodycze kupic cz cus.

Gość taaa u mojeg brata
w klasie ,matka jedngo z dziecko stwierzila zeby nauczycilece kupic taaakkkaa ogromna paczke........... proszku do prania!!!!! bo ona ma rodzine w niemczech i jej przywozą.

Gość może kupiła jako
wiązankę składkową od całej klasy-teraz często kasę zbierają od wszystkich na jeden bukiet(zresztą bezsens,lepsza bomboniera,dobra kawa,tak na prawdę nauczyciele maja tych bukietów powyżej uszu i cieszą ich małe ,praktyczne drobiazgi...wiem,bo mam wielu,znajomych nauczycieli!!!!!)

pamiętam jak u mnie na zakończenie 2klasy LO dziołucha przyniosła komplet biżuterii pani wychowawczyni :O:O:O:O żenada i lizusostwo :O:O:O:O

Gość a ja sama
a po hjooja nauczycielom cos kupowac rpzeciez ich obowiazkie jest nauczanie i dostaja za to kase a podziekowania to niby za co?

bezsens totalny. kwiatki mogą być równie ładne o wiele taniej, zresztą ta nauczycielka pewnie i tak się nie domyśli, ile to kosztowało (ja bym w życiu nie wpadła na to, że ktoś mógł tyle wydać na głupie kwiatki), no chyba że celowo zostawią w tym bukiecie paragon :D moja mama też jest nauczycielką i na zakończenie roku zawsze przynosiła do domu stosy kwiatów, czekoladek itd. kwiatki są spoko, mieszkanie jest przez ileś tam dni ukwiecone ładnie, ale bez przesady, zawsze wolałam słodycze ;) aha, no i nigdy, przenigdy, nawet nam przez myśl nie przeszło zastanawiać się, który bukiet ile kosztował, a który był droższy, bukiet to bukiet, nic to nikogo nie obchodzi :P