Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestźle

Proszę O POMOC! chodzi o związek !!

Polecane posty

Gość jestźle

Chłopak nie odzywa się do mnie dobre 3tyg . Nawet jak do niego napisałam kiedyś to nie odpisał! nie mam pojęcia już co robić. Mam 15lat.. wiem ze to nie pierwszy ani nie ostatni w moim życiu . Jak na gadu byliśmy razem dostępni , to znów jest cisza. Chce coś do niego napisać, ale kompletnie nie wiem co. proszę pomóżcie. Czy może być to coś takiego : -''co się dzieje? '' nie mam pomysłu : (((((((((

Gość jestźle
:(

Gość jestźle
prosze

dziecko kochane..... ty masz 15 lat .....w tym wieku chlopaki ci w glowie...i co moze bys juz do lozka poszla albo pierwszy raz masz juz za soba pewnie...??? jeszcze ci sie znudza mezczyzni chlopaki i wogole plec przeciwna ci wyjdzie bokiem kiedy ty zaczynajac juz teraz zabiegac i szalec za chlopakiem to beda kiedys z toba robic co tylko zechca.... pamietaj nie laz nigdy za facetem .....to oni niech za toba lataja a nie ty za nimi....jak nie pisze to znaczy ze pewnie chlopak mlodszy od ciebie i wogole dzieci o czym wy gadacie sie pytam hehehee...

naprawde masz czas jeszcze wiem co mowie.... ja bylam glupia zakochalam sie .poswiecilam dla niego wszystko i co teraz mam....wlasnie depresje mam....i dobrze ci radze ....szanuj siebie....skoro tyle czasu nic nie pisze to co myslisz ze robi pod ziemie sie nie zapadl....

Gość jestźle
:(