Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa milosc znow

przez kafeterie stracilam milosc swojego zycia

Polecane posty

nie odzywal sie do mnie 3 dni, poradzilam sie na kafe, kazdy pisal zebym zachowala swoja godnosc i nie pisala. tak tez zrobilam. potem sie okazalo ze byl w szpitalu, mial wypadek. powiedzial mi, ze nie interesuje sie nim i mam go gdzies. nie chce mnie znac. a ja siedze i placze.

dlatego trzeba pamiętać, że te porady to tylko sugestie, bo nikt tak naprawdę nie wie co się dzieje i do wszystkich wypowiedzi trzeba nabrać trochę dystansu, a zrobić to, co dyktuje Ci serducho :)

Gość ********ona*******
gdyby ktos Ci napisał skocz w ogień też bys skoczyła....kobieto masz swój rozum czy nie??? jak tak to zacznij go używac....

teraz tak piszecie... i ze to moja wina. tak zle i tak neidobrze :o

dziewczyno po co sluchasz sie jakis belkotow?:-O ja tu wlaze tylko dla rozrywki,poczytac,popisac o glupotach,nigdy nie prosze nikogo o rady bo od tego mam chlopaka,przyjaciol,matke oraz wlasny mozdzek :classic_cool: gdyby moj chlopak chodz przez 3h do mnie nie pisal,dzwonilabym do niego,pisala z prosba o odezwanie sie z przyczyn takich iz sie martwie... pamietaj ze w niektorych sytuacjach trzeba schowac honor do kieszeni i dzialac jak serce lub intuicja podpowiadaja

Nie mozesz wszystkiego zwalic na innych;-/ Bez przesady. Skad ktos mial wiedziec, ze Twoja milosc jest w takiej sytuacji. Gdyby chlopak nagle przestal sie odzywac tez bym kazdej dziewczynie poradzila zeby sie nie narzucala. Tonie wina forumowiczek!

Gość ciekawe wrozby
welki zderzacz ---jakby nie pisal 3h?? to co wy w stalym kontakcie jestescie?? chore jakies

Gość wielki zderzacz cos tam
masz chłopaka a jesteś lesbijką?

A od doradzania naprawde sa bliskie osoby, ktore dobrze Cie znaja;) Na forum mozna pisac o mniej skomplikowanych sprawach;) To czy do Niego napiszesz powinno zalezec tylko od Ciebie i od tego jak bardzo Ci zalezy na tym chlopaku... Ja niestety jestem zbyt uparta i nie napisalabym pierwsza, ale tak jak ktos napisal powyzej honor czasami trzeba schowac do kieszeni;)

Gość pamietam twoj topick
pisalas w nim, ze bardzo duzo razy dziennie wysylasz do niego smsy. dlatego wszyscy doradzali wtedy, zebys sobie dala siana. jestes zalosna.

Tez mam kolezanke, ktora w czasie klotni z chlopakiem strasznie mu sie narzuca... nigdy nie moglam tego zrozumiec. Wysylala do niego mnostwo smsow, prosila sie o zgode a On nawet nie raczył kiwnac palcem;-/ Dlatego tak bardzo nie lubie robic z siebie idiotki i pisac pierwsza do chlopaka;-/ ale ja to ja... poprostu uparciuch.

Dlatego nie dziwie sie, ze inni radzili Ci narazie nic do Niego nie pisac... wiec nie mozna nikogo winic.

nie, ja codziennie nie wysylam smsow pierwsza do chlopaka. jak widze, ze ja juz za duzo razy pierwsza sie odzywalam to czekalam na niego :(

Gość maxiiiiiiiiiiio
Wielki Zderzacz Hadronow---fajna z Ciebie dziewczyna. To się chwali jak się martwisz o swojego chopa :-)

nie mam nigdzie zapisanego go. ale tytul byl 'chlopak sie nie odzywa, co robic?'

Gość mofo
i bardzo dobrz sie stalo, na chooj temu chlopakowi taka tepa dziewczyna, ktora siedzi i slucha tego co mowia jej inni, radzac sie anonimowych osob jak telewizsyjnych wrozek ? i dalej robisz to samo, obwiniasz innych, chyba tylok po to pytasz sie innych o rade by zawsze miec na kogo zwalic wine za podjecie idiotycznych decyzji :O

powoedz Mu ze radziłas sie na forum i to wina innych kobiet a nie Twoja :P

widoczne Twoj facet jest jakis nadwrazliwy... skad moglas wiedziec? poza tym - byl w szpitalu w spiaczce?? czy siedzial z kompem 3 dni w reku? jesli to 2 to rownie dobrze sam mogl laskawie napisac i Cie o tym poinformowac...

Gość ciekawa......
no jak można zrzucać winę na innych skoro sama podjęłaś decyzję...nikt nie jest w Twojej skórze ani nikt nie jest Twoim gościem...pytałaś o rady więc doradzono...ale wybór zawsze należy do Ciebie-wybacz

jestem i juz odpowiadam:P tak jestesmy w stalym kontakcie,co godzine piszemy do siebie smsy,spotykamy sie na gg,na skypie,gdy ja lub on mamy kase na koncie,bezprzerwy dzwonimy do siebie owszem,jestem ex lesbijka i mam chlopaka. moge nazwac siebie osoba biseksualna z tym ze nigdy nie podobaly mi sie wszystkie kobiety i wszyscy mezczyzni,ale jedynie pociagaly mnie osoby ktore przypominaly moje urojone idealy(te idealy to przeciwienstwa tych wykreowanych przez jakis chorych kreatorow mody,jako kanony piekna XXI wieku :P ). moj chlopak jest tym urojonym idealem,ma wiecej w sobie z kobiety niz mezczyzny.oto moja odpowiedz na nurtujace pytania:P

Gość ciekawe wrozby
skąd takiego wytrzasnęłaś że tak non stop utrzymujecie kontakt, troche dziwne ale nawet i fajne :) zebyscie sie tylko zbyt szybko nie znudzili :)

maxiiiiiiiiiiio martwie sie bo taka juz jestem ,mam gotycka nature i jak kocham to juz calym zyciem,wiec jak mam sie nie martwic o taka drobna i delikatna,wrazliwa osobke jaka jest moj chlopak:) poza tym,On sie bardziej o mnie martwi chyba niz ja o Niego;)

Gość zigizigi
jesli to jest Twoj temat to po 3 latch Ci sie przypomnialo ze Cie olał ? nie kumam

ciekawe wrozby jestesmy juz ze soba dosyc dlugo i nigdy sie soba nie nudzimy:) On jest moim wysnionym idealem pod kazdym calem i wzgledem i jestem zdania ze nigdy mi sie nie znudzi:) jestem osoba szalona i kontrowersyjna,walnieta i perwersyjna,On jest zachwycony mna i widze to po Nim ze juz predzej On mi sie znudzi niz ja Jemu;) On mnie kocha jak Werter Lotte a ja Jego daze identycznym uczuciem:)

Gość ciekawe wrozby
to szczerze gratuluje miłości :))ciężko trafic na kogos zgodnego z naszym ideałem :)

Gość monique_25
ja tez mam konta kz chloapkiem caly dzien, rano dzien dobry, wieczorem dobranoc w ciagu dnia pare smsow, dzwonienie do siebie. czy to takie dziwne?

no cóż, to raczej normale, że po takim czasie mogłaś mieć rózne myśli, Nie obwiniaj siebie, tylko mu spokojnie wytłumacz co czułaś i myślałaś. To dopiero poczatek Waszej znajomości i od was zależy czy sobie zaufacie czy nie.