Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozbawiony nadziei

Co was zraża

Polecane posty

Gość pozbawiony nadziei

Powszechnie przyjęło się mówić, że człowiek nie jest stworzony do życie w pojedynkę ale czy aby tak jest czy są ludzie, którzy mają w sobie coś co automatycznie odpycha potencjalnego partnera, coś co sprawia, że z pewnymi osobami nawet nie chcemy rozmawiać? Właśnie jestem chyba takim przypadkiem. Kobiety wręcz „uciekają” na mój widok zanim zacznę z nimi rozmawiać. Nie jestem jakimś alkoholikiem, nierobem czy dresiarzem stojącym w bramie i popijającym piwo. Pracuję w instytucji państwowej, studiuje a mimo wszystko do tej pory nie udało mi się zainteresować sobą żadnej dziewczyny. Jak myślicie co to jest, czasami się zastanawiam czy ktoś nie żucił na mnie jakiejś klątwy, a może to jakaś kara. Mam 28 lat a mój problem ciągnie się już od najmłodszych lat.

Gość ciekawe wrozby
moze sie zbyt starasz, mam takiego znajomego, zaglaskalby na smerc. a moze kawka herbatka, moze zielona, grejpfrutowa itd.... :/ do znudzenia

Gość Też znałem człowieka z takim
problemem... Pewnego dnia odkrył jednak, że po prostu mu z nosa zwisają zaschnięte gluty :classic_cool:

Gość Elwiszyje
mam to samo od zawsze ale już znam odpowiedź, kobiety niestety wolą i szukają takich gostków, z którymi będą mieć ciągle problemy , normalny facet nie ma szansy u kobiety :(

Gość mozemozemozemoze
a moze z waszym wygladem cos nie tak?? moze wygladacie jak fleje i to je odpycha??

Gość pozbawiony nadziei
właśnie dlaczego kobiety szukają facetów z problemami

Gość Elwiszyje
kobiety szukają facetów nie tylko z problemami, szukają takich, którzy potrafią coś ukraść albo zakombinować albo potrafią zrobić burdę łącznie z pobiciem Policjanta i potem takich gostków chwalą za ich waleczność , podoba się kobiecie, że taki gostek leży cały dzień i jak Kiepski ogląda TV od rana do wieczora ale w nocy zrobi skok na jubilera i przyniesie sporo kasy , z normalnym facetem jest nudno , nie dzieje się nic i nie nie ma kobieta z takim do roboty względem wychowania faceta

Gość wawelny
może pierdzisz przy lasce

Gość scarlet1976
Powiem ci ze teraz ludzie mają wygórowane wymagania < dość czesto laski szukają księciów z bajki -zeby sie z kims pokazac i zeby kase mial--dlatego takim zwyczajnym osobom czasem jest ciezko znalesc druga polowe

Gość knjnnjnn
to może ja powiem co mnie od razu zraża: nieładny zapach ciała, nie mówię o smrodzie potu, itp., ale wyczuwam zapach innych ludzi i zdarza się, że czasami uciekam od ludzi. Często przyczyną jest fakt, że piorą ubrania od wielkiego dzwonu, więc ubrania wanieją nimi na odległość oraz ogólnie niechlujny wygląd:brzydkie zęby, powynąciągane, pogniecione, staromodne ubranie, niezadbane paznokcie, brudne buty, tłuste włosy Może masz coś wspolnego z tym, co wymieniłam powyżej?

Gość pozbawiony nadziei
a jakie to ma znaczenie wszystkie dziewczyny bez względu na to gdzie się to wszystko odbywa reagują tak samo w szkole, w pracy, na ulicy, na spotkaniu,na imprezie, w internecie wszędzie

zraża mnie jak gosciu:... - ma zepsute zęby - jest na bakier z higieną - jak pierdoli od rzeczy - jak jest nachalny / namolny - niezaradny :O moze byc?

Gość pozbawiony nadziei
do knjnnjnn nie nie mam nic wspólnego z tym, używam drogich perfum ubieram się elegancko stosownie do sytuacji i miejsce

Gość madziattt
daj fotke to ocenimy :P

Gość pozbawiony nadziei
wysłałem

no myslalam ze c z wygladem nie teges ale sie pomyslilam..ty kolego jestes fajny z wygladu nie jestes przypadkiem z warszawy???????? bo mam kolezanke samotną :P

no szczerze przyznam ze nie wiem gdzie lezy problem moze jestes za cichutki? moze nie wychodzisz z inicjatywą? proponowales jakiejs kolezance kino? piwo? spacer? fajnie wygladasz znam niejedna ktora by sie zainteresowala..nie wiem o co chodzi

Gość pozbawiony nadziei
nie z Warszawy nie, jednak jest jakiś pierwiastek działający odpychająco

kurcze ..moze masz wade wymowy..:( sama juz nie wiem..szkoda ze nie jestes z wawy bo juz bym cie umawiala mojego faceta tez nikt nie chcial..tez nie wiem czemu..zajebisty , cieply , madry facet :) i znalazl mnie tuz przed 30stką wiec wiesz..przyjdzie czas i na ciebie :)