Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe wrozby

zupki chińskie na schudnięcie

Polecane posty

Gość ciekawe wrozby

czy od zupek chińskich się tyje, czy schudnę jak pare dni będę się żywić nimi? :)

Gość grenadine
jest to malo wazne, poniewaz jest to niezdrowe. poza tym zupki chinskie zawieraja mnostwo soli, ktora zatrzymuje wode w organizmie. wiec tak czy inaczej z waga nie zjedziesz.

Gość ciekawe wrozby
bo potrzebuje jakiejs drastycznej diety na 2 tygodnie, mam isc na wesele za 2 tygodnie i chce jakos w sukience wygladac normalnie...

i znając życie wyglądasz normalnie, tylko coś sobie ubzdurałaś :O:O:O

Gość O Boshe o Boshe
Zupki chińskie to same konserwanty, a wiadomo, że od konserwantów się tyje.

Gość ciekawe wrozby
to se zgadza, wygladam normalnie , nie jestem grubaskiem ;) ale mam opone na brzuchu i strasznie grube przedramiona :( to się rzuca w oczy

Gość Jija
Liczba kalorii zupki chińskiej może się wydawać zachęcająca, ale... 1. zajadanie się zupkami chińskimi dostarcza Ci pustych kalorii. 2. brak witamin, błonnika itp. spowolni Ci metabolizm. 2. składniki typu glutaminian są tuczące. A więc na takiej diecie nie schudniesz, ale pogorszysz sobie zdrowie i możesz przytyć :P

siostra kumpeli je żarła na diecie :) nie wiem czy pomogło, bo schudła,ale jednocześnie jakieś specyfiki łykała. ja tam wżeram je na codzień, ale dlatego, że lubię. Nudle Knorr - mniam :)

Gość Jija
Dodam, ze wcinałam je nałogowo mając 15 lat i nie mogę do dziś zrozumieć, jak mogłam być taka głupia :P Ale wtedy nie umiałam gotować.

Gość Jija
Jeśli chcesz skutecznie schudnąć (i to trwale, a nie na tydzień) to po pierwsze jedz regularnie co 3 godziny, niewielkie posiłki i dużo warzyw, np pomidorów. Z owocami nie przesadzaj :)

Gość ciekawe wrozby
no właśnie, niektóe są naprawde dobre :D od jutra nie jem, tylko pije wode , na pewno cos schudne :) chodzi mi o jednorazowe wyjscie, musze wygladac super, bo jestem osoba towarzyszaca to zeby ten moj facet sie nie powstydzil za mnie ;)

Gość ciekawe wrozby
Jija , OK pomidory moge sprobowac z tymi warzywami, ale to da efekt w ciągu 2 tygodni?

Gość Jija
ciekawe wrozby- nie chcę Cię rozczarować, ale pijąc przez dłuższy czas samą wodę, nie jedząc bądź jedząc bardzo mało spowolnisz swój metabolizm, możesz schudnąć, ale potem organizm będzie robił wszystko, by przywrócić nagle utracone kilogramy. Więc taki sposób to najprostsza droga do efektu jojo.

Gość Jija
Jeśli będziesz jadła regularnie, piła dużo wody i czerwonej herbaty (polecam!) oraz nie będziesz ruszać słodyczy, ciast i innych kalorycznych przekąsek, a do tego oczywiście ruch i ćwiczenia, to na pewno będzie efekt :)

2 tygodnie to sporo czasu, stosujac najzwyklejsza diete MŻ i troszke cwiczac zrzucicsz spokojnie ten brzuszek:)

Gość ciekawe wrozby
łał pocieszyłyscie mnie ze to duzo czasu :) a więc zaczynam od jutra -kupię jakies warzywa i owoce - np. jabłka, pomidorki zielony ogrek... i duzo wody niegazowanej, zero chleba i makaronu, a jajka gotowane mogą byc? niestety sól tez musze odstawić? bo uwielbiam :D na starcie mam 65kg, dam znac jaki efekt bedzie po 2 tyg

Gość Jija
Jabłka to dobry wybór, dobrze działają na metabolizm :) Odstawienie produktów mącznych także na plus. Sól też radzę odstawić. Pomidory można zamiast tego posypać niewielką ilością tymianku :) Jeśli naprawdę nie potrafisz żyć bez soli, to kup sól ziołową. Jajka gotowane, w rozsądnej ilości na śniadanie nie zaszkodzą. Nie zapominaj też o ćwiczeniach i o regularności jedzenia :) Powodzenia! P.S.: Spróbuj też czerwonej herbaty Pu-erh- jest niesamowita jeśli chodzi o działanie przyspieszające przemianę materii

Gość ciekawe wrozby
dzięki Jija nie wpadłabym na ten tymianek :* jutro pojadę się zaopatrzyć więc tą czerwoną herbate tez kupię :) osttanio zamiast zwykłęj przeszłam na niesłodzoną miętę ;)) więc teraz zamienię na tą czerwoną :) aż jestem ciekawa efektu przez 2 tyg :)

dodatkowo polecam ci peeling z kawy: kawe mielona (moze byc parzona,moze byc taka sucha) mieszasz z balsamem,super sprawdza sie tez oliwka dla dzieci, mozesz dac olejku pomaranczowego, cynamomu i stosowac jak zwykly peeling:) skora jest super miekka i gladka i jeszcze poprawia sie koloryt:)

Gość gość
Można schudnąć na zupkach chińskich :) w zupkach chińskich jest tylko 60 kalorii ale jedzac tylko to można zniszczyć organizm dlatego wiekszość osób łyka witaminy na wzmocnienie organizmu i inne rzeczy ... zupki chińskie odchudza, to prawda ale później może być problem ...