Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiiiikkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

OBGAYWANIE

Polecane posty

bylismy duza grupa na szkoleniu i zesmy troche za duzo najezdzaly na kierowniczke i teraz jej ktos uprzejmie doniosl jak sie zachowac w tej sytuacji?

Gość comcomcomcom
ewentualnie bedzie sie mscic

Gość scarlet1976
Niestety wtakich sytiuacjach trzeba raczej uwazac co sie przy kim mówi.niby się ludzi zna ale nigdy nie do końca

no wlasnie masz racjze ale nie rozumiem tworzymy zespol i ludzie sa takie swinie ze wola doniesc co teraz mozna zrobic, pytac sie przeciez nei bede bo i tak nie wiem co konkretnie nagadala

Gość wirys swinskiej grypy
OLEJ TO NIE MA SENSU SIE PRZEJMOWAC LUDZIE SIE NIE NUMIEJA ZACHOWAC

Gość scarlet1976
to sytuacja zonkowa faktycznie i za zadnego wała sie tak na dzieńdobty nie dojdzie kto doniósl...mysle ze to moze wypłynąc bo załózmy zrobi sie kwas ale nie jakas osoba moze miec spokój ,jak sie to wyłapie to wiadomo ze ona mogla maczac w tym palce >>>> ja nie rozumiem takich sytuacji,W pracy spędzamu1/3 część życia ;)i powinno sie dbać o dobrą atmosfere,Uwazam ze jak jest fajna atmosfra a nawet marnepieniadze to az milo isc do pracy nawet dla kontaktu,ale jak jest odwrotnie to nawet wysokie zarobki moga nie cieszyć. ja opisze takie wydarzenie -pracowalam w jednym miejscu i co tu sciemniac nie bylam zbyt lubiana a atmosfera tez byla do dupy >>>Zalatwialm mojej kolezance prace w magazynie-nie ze jkas protekcja-potrzebny ktos byl w magazynie a lepiej zaufanu niz obcy co towar powynosi i wałków narobi-na umowe zlecenie wiec nie zadne wielkie halo a komuś bardzo przeszkadzalo ze to moja kolezanka , napierd.... lił na nią kierowniczce i dziewczyne zwolnila,Sytuacja tym ardziej zenująca ze ona nie miala najciekawszj sytuacji materialnej