Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość watka

Nie wiem co z tymi chrosktami..?

Polecane posty

Gość watka

WItam mam pytanko mam na nogach takie jakby małe chrostki ina posladkach czym sie tego pozbyc i przez co to sie robi pomozcie prosze.Z góry dziekuje.

Gość uuuuuupppppppppppppppppppppppp
peeling + szorstka gąbka + balsam , jakieś nietłusty ;)

Gość to rogowacenie mieszków
tego sie niestety nie pozbedzie, jedynie można to zmniejszyć poprzez stosowanie kremów z mocznikiem. Peelingi, szorowanie itp. niewiele pomaga. weim bo to mam od dzieciństwa.:O

ja usuwałam peelingiem z kawy :) ale nie stosowałam regularnie... a poza tym mam uczulenie więc nie pomogło, a pogorszyło :) ale szorstka gąbka masować, masować, masować... na pewno troche pomoże :)

czy ja znam jakiś inny język polski czy co? co to za określenie "chrostki":o? jeden źle usłyszy, drugi powtórzy, póxniej nastepny...i tak powstaje nowe słowo:o nie ma czegoś takiego jak chrostki, są krostki:o

Gość ważneże wszycy wiedzą
o co chodzi. Człowieku nie bądż upierdliwy!

Gość asszka
najpierw stosowałam krem elobaza i masc elocom oraz maść z wit A i E z przepisu dermatologa + witamina A+E inny kazał kupić mleczko do ciała SVR ale tez nie pomogło kapiele w emolium tez nic nie daja... trudna sprawa i duza kasa wydana na dermatologow.. ja juz sie przyzwyczailam i mi to zbytnio nie przeszkadza ale jak jakies inne rady to z checia poczytam a i jak peeling to podobno maja byc grudy a nie ziarenka wiec taki to chyba tylko w aptece przynajmniej w rosmanie nie spotkalam... powodzenia ;)

Gość moj Żylak
Sick Of It All to chrostka :P

Gość krostki a nie CHrostki
wsioki jedne!!!!!