Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forgetmenot9

smutna historia...

Polecane posty

prawie rok temu poznalam chlopaka. bylo to spotkanie jednorazowe. pozniej rozmawialismy dlugi czas za posrednictwem gg, ale z czasem rozmowy zanikly i stracilismy kontakt. on ma dziewczyne. ostatnio znow sie spotkalismy, bylo to spotkanie \"wymuszone\", oboje musielismy sie stawic. nie wiem jak poradzic sobie z ta sytuacja...przez caly ten rok myslalam o nim codziennie, jednak nie godzilam sie na spotkania. nie wiem czy to uczucie...bo czy mozna poczuc cos do kogos z kim praktycznie nie rozmawialo sie w rzeczywistosci? podczas ostatniego spotkania nie rozmawialismy ze soba na dluzej, byla to raczej wymiana wyrazow, ktora byla wymuszona przez okolicznosci. nie lekcewazylismy sie, czulam jego wzrok, on pewnie moj tez. cala ta sytuacja nie daje mi spokoju. wiem, ze juz sie nie spotkamy...on wyjezdza na wakacje z miasta. nie umiem o nim zapomniec! wiem, ze gdybym na poczatku inaczej postepowala, wszystko wygladaloby inaczej, lecz wtdey nie bylam na to gotowa...

Gość Badziewie
TO NIE UCZUCIE ! Zwykle zauroczenie, minie szybko.

Gość bodzia lodzia
eh no przykre a ile macie lat? ja tez na odległość :(

Gość anettt1134
Hmmm...znam to, wystarczy jedna rozmowa na zywo, a potem moga byc sms-y i rozmowy na gg a i tak wpadniesz po uszy...

Gość agatka5569
ile macie lat?

Gość załamanaaaaaaaa totalnie
a moze on ma ta dzeiwczyne, ale jej nie kocha itd itp;) długo z nia jest? poznal ja jak znał Ciebie czy wcześniej?

ha :) chcialabym, zeby tak bylo, jest z nia juz pare miesiecy, ale teraz wakacje, a nie mieszkaja w tej samej miejscowosci, wiec... wiem, straszna jestem. chyba powinnam im zyczyc wszystkiego najlepszego, bo ja juz swoja szanse mialam i to ja ja odrzucilam, myslac, ze bedzie na mnie czekal w nieskonczonosc... :(

aha...poznal ja chyba wczesniej, wydaje mi sie, ze studiuja na jednym kierunku, wiec musial ja znac juz pare lat i nic... a tu teraz nagle sie zakochal ;o

Gość niezaslugujavaca
kurde ja mialam tak samo, kurestwo tryzmało mnie 2 lata :(

Przejdzie ci .... wszytsko czasem mija. Nic nie jest wieczne :) A u mezczyn kochanie w nieskończoność nie istnieje. Oni sa którko dystansowcami w tych sprawach. Nie odzwajemniłas wtedy to teraz juz po jabłkach.

Znajdz sobie faceta w swoim otoczeniu nie w necie juz kiedys w jednym z tematow tlumaczylem dlaczego internetowe zwiazki maja male szanse na przetrwanie.

Gość Nie rozumiem ciebie
wmawiasz sobie coś czego nie ma i nie bedzie Twoja naiwnośc moge tylko wytłumaczyć twoim wiekiem Moja rada ... przestań się łudzić , robić sobie jakieś nieuzasadnione nadzieje i tworzyc historie, wmawiac sobie ... żyjesz fantazjami, marzeniami ... Zejdź na Ziemię dziewczyno ... TU ZIEMIA ... TU ZIEMIA ...

wiec myslisz, ze moj wiek moze swiadczyc o braku dojrzalosci czy mojej naiwnosci? gratuluje! po kilku zdaniach na tym forum potrafisz mnie ocenic i wydac taka opinie. nie potrzebuje Twoich rad, wiec jesli nie masz nic sensownego do powiedzenia to prosze Cie, nie udzielaj sie! ps. zycie bez marzen nie jest nic warte...wspolczuje, jesli ich nie masz...