Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poniżana-tłamszona-krzywdzona

nienawidze swojej pracy

Polecane posty

decyzje podjelam: jesli do konca sierpnia nie znajde nowej pracy- zakladam petle na szyje. dluzej juz tego nie zniose - nie dam rady. szczerze mowiac gdyby nie kredyt na glowie juz bymtam nie wrocila. jestem zalamana.

Gość *XYZ*
Mnie moja praca nie przeszkadza ale ludzie z tej pracy owszem tak.

Gość *XYZ*
Gdzie pracujesz?

czemu? poniewaz moj szef mnie poniza przy innych, obarcza obowiazkami innych, wysmiewa, szantazuje zejesli czegos tamnie zrobie (choc dokonale wie ze nienalezy to do moich obowiazkow) to mnie zwolni. Doskonale zdaje sobie sprawe zmojej sytuacji rodzinnej i fansowej i to wykorzystuje. Ja juz niemam sily. Po prostu... dzis wracam z pracy zalana lazami... nie spie po nocach, jestem jednym klebkiem nerw:(

Gość podaj dziada do sądu
najlepiej nagraj na dyktafon cos co go obiąży

Gość dfhadfa
jejku, wspolczuje naprawde. zacznij przegladac ogloszenia i wysylaj cv. znajdziesz nowa - rfezygnuj z tej... chyba jedyne wyjscie, uda ci sie, zobaczysz, dzialaj szybko bo nie warto tak zyc.

najgorsze jest to że jakis rok temu zmusil do zwolniania sie jednej dziewczyny bo mu sie sprzeciwila. wszystkich buntowal i ja pogrązał gdyz mial kogos znajomego na jej miejsce. dziewczyna poddala sie. teraz na mnie kolej. ja odejscnie moge mam za dzuo zobowiazan finansowych . wiec brak pracy rowna sie grób :(

od miesiaca szukam i nic. zero odezwu. Skurczybyk wykancza mnie psychicznie, jeszcze troche a uwierze ze jestem zerem... sama mysl ze mam tam jutro isc przyprawia mnie o drgawki:(

mowie ci nagraj go a najlepiej na malej kamerce jak cie poniza w sądzie bedzie siedział jak potulny baranek i będzie cie przepraszał oficjalnie plus jakies wysokie zadoscuczynienie za straty moralne

Gość dsa
ignorować, nagrywać, ignorować, nagrywać, sądzić, ignorować (kolejność przypadkowa :) )

Gość nagraj gnoja
i do pańtwoej inspekcji pracy się zwróć o pomoc, to molestowanie psychicznd, nie wolno sie na to godzić! najlepiej złóżcie wspólna skarge z kolegami z pracy

Gość dfhadfa
a co na to inni ludzie z pracy? czy sa inne ofiary ejgo? czy gadacie razem o nim cos?

zawsze wybiera sobie jedna ofiare i sie nad nia zneca do momentu az sie jej pozbedzie. reszta boi sie odezwac, udaje ze nic sie nie dzieje. typowe polskie spoleczenstwo... nie wiem czy dam rade. Juzmi brakuje sil. Jesli chodzi o nagrywanie to bardzo latwo to komus radzic ale jesli zyje siewciaglum strachu, ogromnym stresie to nie jest takie latwe.

ja facet jestem i wiem co bym zrobil ale nie napisze tego tutaj.jak nic nie zrobisz to on cie zniszczy zanim spłacisz ten pieprzony kredyt

chyba juz mu sie udalo...

Gość ijatomówię
Wyjedź. Przynajmniej się uspokoisz. W Polsce bez znajomości wszędzie jest dno. Nie opłaca się szarpać nerwów - moje zdanie. Wyjedziesz, uspokoisz się , zarobisz trochę to się zastanowisz co dalej. Polska to dno pod każdym względem - jak dla mnie.

Gość ijatomówię
Ja już też omal tu nie zwariowałam choć od wielu lat jestem nastawiona na wyjazd. Wiesz - ale ludzie potrafią Cię tak zbałamucić, zaplątać, nie rozumiem tego. Obecnie sadyzm górą. To nie Twoja wina. Po prostu jesteś biedna, szef bogaty i to tyle. Każdy normalny by Ci współczuł wszędzie, ale w Polsce - ty myślisz o szmurze. Nie warto. Albo wpadniesz w alkoholizm czy papierosy. Też straszne. Ja widzisz wyleciałam po wielkiej kłotni - w sumie od dnia podpisania umowy i wcześniej ze zwolnieniem dyscyplinarnym z pracy - to nic, że wcześniej robili 100 tysięcy rrzeczy poza prawem chcac mnie wyrzucić w przeciągu niecałego roku (pożałowali kasy czy może poszło o kasę wyłącznie jak dla mnie). W sądzie wszystko przegrałam i od 4 lat męczę się w Polsce dalej w pracy bo Polacy to sadyści w pracy. Naprawdę. Ja nie wiem co ja tu robię od 4 lat odkąd dostałam tę dyscyplinarkę. A te zera w tych sądach pracy? Nawet tam nie idź. Teraz sobie odpoczywm w domu, a niebawem idę się dalej pytać o wyjazd bo nawet wyjechać nie umiem przez szkolne ZERA. To są zera ta banda, która tam siedzi przy korycie jak dla mnie. Nie rób więc sobie krzywdy - nie myśl o tym - tylko myśl konstruktywnie. Polska niczym Etiopia dosłownie , pieniądze i koniec. Z jednej strony Etiopia, z drugiej jakiś Tusk... nic tylko im tu naotwierać psychiatryków jak dla mnie. Co miasto to obowiązkowo psychiatryk. I tyle :(

Gość ijatomówię
Zgłoszę to w uni europejskiej, że jeśli chodzi o służbę zdrowia w Polsce mają dac za priorytet szpitale psychiatryczne. Co najmniej 100 szpitali wybudować za pieniądze Uni. Albo i 3000. :(

Gość ijatomówię
W sumie musisz się też zastanowić czy nienawidzisz swojej pracy czy...szefa. Ja nienawidzę szefa. Przynajmniej tyle mam na plus. Każdego w sumie od swojej pierwszej pracy. W sumie na 20 szefów, których przerobiłam o JEDNEJ osobie mam nieposzlakowaną opinię. O JEDNEJ OSOBIE. I co? Sznurek mam se wziąć z tego powodu? :( Ale o czym to świadczy... :(

Gość i jatomowie a moze
to Ty takich przyciagasz? Ja akurat zawsze trafialam na cudownych szefow, moze dlatego ze z gory dobrze mysle o innych ludziach. Nie wem czy wiesz o czym mówie ale jak taka sytuacja sie powtarza 20 raz to powaznie bym sie zastanowilam nad soba tzn swoim stosunkiem do swiata.

Gość ijatomówię
Bez znajomości - loteria. Trzeba się modlić chyba czy co? Ja nigdy nie przywiązywałam wagi do dobrego szefa w pracy. Uważałam, że tylko zawadza. Może i miałam rację, ale z czasem stało się to HORROREM jakimś. Obecnie uważam, że dobry szef jest potrzebny, ale jak mi mi zawadzać znowu i przeszkadzać we wszystkim, mieszać? A najlepiej wyjechać - i tak jestem sama to co mi zalezy. Martwię się jedynie, ze mi całe studia popsuli, ale już jakoś się godzę z tym faktem. Choć już myślałam, że do świrów trafię przez to świnienie. Ale teraz jestem już na etapie nirwany. POLECAM.

Gość ijatomówię
Wiesz w Polsce to ja uważam tylko znajomochy. Tu się opłaca jedynie dłbać w nosie po znajomości - reszta? Popatrz sama :( Nic się nie opłaca. Choć w 2009 ostatnio tu gdzie mieszkam wszędzie wzięli sie za remont szos. A co robili w 2005? Chyba na euro 2012 remontują. Ale kto im przez Polskę przejedzie autem na euro2012? To przecież wariactwo :(

Gość ijatomówię
Jeszcze żeby jakąś autostradę rzucili przez środek, ale dłubią tam czy siam. Ale jest 1 województwo chyba, gdzie naprawdę JUŻ KOŃCZĄ remontowac drogi. jedno województwo na kraj. A reszta? Ale ja już powiedziałam - reklamujcie se sprzedaż namiotów, butli gazowych i świeczek na euro 2012. Bo kto wam tu inny przyjedzie jak nie zachodnia OAZA przyzwyczajona do trudów życia? Normalny to oleje jak znam życie. :(

Gość ijatomówię
Może Taize wam zapłaci za te bilety. Choć oni też tylko po najniżzej cenie. Także w sumie nie wiem kto zapełni tę widownię. Ja na pewno nie. Wolę w telewizji, o ile. :(

Gość ijatomówię
Może gdyby to województwo , dgzie ludzie jeżdża autami było na północy Polski - no poznańskie gdyby to było lub MAZOWIECKIE to jeszcze cień racji macie, ale że to jest na południu to... :( ZERO RACJI JAK DLA MNIE. Ale oczywiście dzieci i ryby głosu nie mają. Bezrobotni też nie.