Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krak krak

dlaczego ludzie tak bardzo sie zmieniaja bedąc w zwiazku?

Polecane posty

4 moje koleżanki kiedy zaczeły sie spotykać straciły kompletnie czas na spotkania. Nawet godzina raz w tygodniu, raz na 2 tygodnie to było dla nich za dużo. Przestały kontaktowac sie ze światem tak jakby tylko facet dla nich istniał. Faceci nie lepsi - 2 z moich najbliższych przyjaciół rówież stracili głowe kiedy tylko kogoś pozali. I tak jak bylo kiedys - spotkania raz na jakis czas, smsy - choc raz na 2 dni, rozmowy na gg - choc raz na tydzien... teraz... NIC. ZERO. CISZA. Sama mam faceta i tak rozkładam czas miedzy nim a reszta znajomych, ze potrafie zadowolic wszystkich. Pisze, dzwonie, proponuje spotkania a wiekszosc ma to w dupie... Smieszy mnie to, ze dla niektorych partner jest całym swiatem, dziwne jest tylko to, ze jak zrywaja to wiedza do kogo przyjść sie pocieszyc. Dlaczego ludzie maja tak dziwne podejscie do swiata? ze partner ktorego moga w kazdej chwili stracic jest 100000 razy wazniejszy od przyjaciół?

Gość pablo es
Ale powiedz dokładnie o co Ci chodzi, co byś chciała usłyszeć. Że Twoje koleżanki się zakochały i potrzebują może więcej czasu spędzić z facetem niż z Tobą??