Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llinagore

matrwie sie ze moge byc w ciazy ..

Polecane posty

Gość llinagore

POMOCY .. martwie sie ze moge byc w ciazy .. miesiączka spóźnia mi sie .. czesto mam tak ze jest róznie ale teraz to nawet niema ani oznaki .. NIEWIEM CZY TO JEST Z TEGO WSYZTSKIEGO CO SIE OSTATNIO KOŁO MNIE DZIEJE Z TYCH NERWÓW WSYZTSKICH II W OGL STRESU, nie czuje nic zadnych zmian [a wiem ze jak jest sie w ciazy to jest sie bardziej zmęczonym czuje sie nieodbrze itt].! testu nie robiłam niemam czasu a w ogl boje sie ze jak to by mogła być prawda to co mam robic. [ja niechce miec dziecka ;/] z brzuchem to sama niewiem zawsze mi sie robiła z niego oponka jak coś zjadłam ale rano jak wstawałam to juz był płaski a teraz nie jest az tak płaski .. [moze dla tego ze duzo jem ?!] a tak w ogl jak to robilismy to nie uzywalismy prezerwatyw ale on jak dostał orgazm to wytrysną to na łózko nie czułam nic ani nie bylo to chyba na mnie .. wiec nie sądze zebym była w ciazy ale najbadziej matrwi mnie to z okresem dla czego mi sie tak to spóźnia .?

Gość niuniamensfel
1. Zrób test , kosztuje 8 zł . 2. Im szybciej sie dowiesz , tym szybciej będziesz wiedziała co robić, niezależnie od decyzji. 3. Nudności pojaiwają się około 7 tygodnia dopiero. 4. Brzuch powiększa się dopiero po 10 tygodniu ciąży. 5.Nie panikuj 6.Za lkażdym razem , jak myślałam że jestem w ciązy okres spozniał mi się tak długo aż nie zrobiłam testu, następnego dnia zawsze miesiączka się zaczynała. WIec spokojnie

Gość kkkkaaaa
szoooooooook:o

Gość MartaaaMartaaa
Martwisz sie??? no niestety sex nie jest dla dzieci to raz. a po drugie glupi temat. z tym to nie na kafe

Gość abraja
jak pomocy? to nie wiesz skąd sie biorą dzeci że teraz sie martwisz?a poza tym nie ma sie co martwic tylko cieszyć

Gość ojjjjjjjjjojjjjjjjjjj
proponuję test lub betę...i wszystko będzie jasne...powodzenia;)

Ciąza przecież jak napisałaś nie skończył w Tobie :/ poza tym zainwestujcie w prezerwatywy, jak potem łapiesz shizy i sie zamartwiasz, a co do okresu to pewnie ze stresu

Gość llinagore
do: MartaaaMartaaa 1. mam 21 lat w sierpniu 22 nie jestem dzieckiem ale po prostu nigdy jak do tej pory nie chciałabym dziecka dla tego martwie sie bo jakbym była to bym myślała nad usunięcem dziecka a tego to bym na pewno nie chciała bo dać komuś nowe życie zostać matką to, to jest coś wspaniałego ale ja i tka nie jestem na to gotowa wiec martwie sie co bym zrobiła