Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carrie7071

Okres a odchudzanie

Polecane posty

witam od tygodnia odchudzam się i zrzuciłam 3kg. w niedziele (14.06) dostałam okres - był głównie brązowy, w poniedziałek był czarny a tylko momentami czerwony. we wtorek nie było go już zupełnie w środe znów mieszany czerwony,brązowy a dziś (czwartek) już go nie ma. Dodam też ,że współżyje z moim facetem bez zabezpieczeń. A wiec czy to spowodowane jest odchudzaniem czy moze to ciaza?

Zbyt drastyczna dieta. Głodzisz się albo masz bardzo intensywny wysiłek fizyczny? Bo z opisu wynika, że jedno z 2. nie wolno tyle zrzucać. Prawidłowo dla organizmu, by nie odczuł skutków, to +/- 2 kilo miesięcznie. Intensywne odchudzanie to 4 kilo miesięcznie (pod okiem dietetyka i trenera to nie zło ale bez, to niedobrze). Ty natomiast lecisz aż 3 kilo tygodniowo. To zdecydowanie za dużo. Spasuj i odchudzaj się z głową, bo całkiem się rozregulujesz.

Dzięki ;) nie głodze sie ani nie zamęczam jak głupia ;) jem mniej ok 3 posiłki dziennie i moze 15 minut cwieczen dziennie. W sumie z dzidziusia bym się cieszyła ale wydaje mi sie to mało prawdopodobne bo od 6 mies. staramy sie o dziecko i nic.

hehe ja zaszłam dopiero, gdy sobie odpuściłam, wydałam pół wypłaty w 2 godziny i zrobiłam zapas podpasek na cały przyszły rok (bo wcześniej kupowałam z miesiąca na miesiąc, przecież miałam być w ciąży..) :) zatem zrób ten test ;)Gratuluje metabolizmu... j:)

matabolizm pozostawia wiele do życzenia ;) no jakby sie udało to chyba bym skakała z radości :D a testy doprowadzaja mnie do nerwicy bo zawsze jedna kreseczka ;) wiec moze jeszcze chwilke sie wstrzymam

Gość zrob ten cholerny test
mamy ci z fusow wrozyc, czy co?

Nie bulwersuj się tak. Ja tylko pytam bo być może ktoś był w podobnej sytuacji i może się odnieść w jakiś sposób do mojego problemu.