Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solarka jak solarka

jak czesto chodzicie?

Polecane posty

Gość solarka jak solarka

jak czesto chodzicie do solarium? i na jak dlugo? Dzis bylam po raz pierwszy i bylam nago pod ta solarka bo nie ubralam dzies stringów tylko jakies majtki wielgachne hehe :D w sumie nie pomyslalam. boje sie ze ta solarka zaszkodzi mojej pipie? ze nabawie sie jakiegos raka. Mozliwe to po jednym opalaniu sie? Bylam tam 12minut.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
byłam 2 razy po 5 minut i nie pójdę nigdy więcej. Lubię swoją bladość.

Gość to pisałam ja
dziewczyno kto chodzi na pierwszy raz na 12 minuuuut! aaa! na Twoim miejscu nie martwiłabym sie o "pipe" tylko raczej o sutki...

Gość to pisałam ja
a jesli chodzi o raka skóry to informacji na ten temat powinnaś szukać w bardziej kompetentnym miejscu.... ehhh ludzie...

Nie chodzę do solarium. Nie chcę być pomarszczoną śliwką w wieku 30 lat :P

Gość raka w pipie pew nie juz masz
a teraz czas na raka skory

Gość to pisałam ja
a czy uważasz, że w takim miejscu jak tu znajdzie jakies rzetelne informacje?! owszem forum ma duzo plusów bo mozna wymienić sie doświadczeniem, ale bardziej wiarygodni i kompetentni są chyba lekarze... itp....

ja tam chodze od czasu do czasu do solarium. Zaczynałam od 8 minut ,jak sie skóra przyzwyczaiła to chodziłam na 12-14 min.

Gość solarka jak solarka
A co sie moze stac z sutkami?????????????? A ja nie chodze czesto i nie mam terz zamiaru... A skad mam wiedziec ile sie ma byc za pierwszym razem. Nie mam kolezanek wiec nikt nie doradzil. A pozatym moze i jest lato ale tu gdzie ja mieszkam nie da sie opalic bo mieszkam w kraju gdzie zawsze pada i sa sztormy. Czyli na baltyku. A opalic sie poszlam bo jade za niedlugo do Polski, a dwa lata nie mialam stycznisci ze sloncem i wygladam jak zombie wiec az wstyd jechac do Polski na slonce w lipcu i bycie bladym jak jakis trup. Wiec przed wyjazdem nie zaszkodzi troszke sie opalic.

Gość akrylik
wiesz co pustaku... idz na ta solarke i nie wracaj...

Gość solarka jak solarka
jestem i co stego, w koncu i tak nie twój problem wiec czym sie przejmujesz, i bardzo przepraszam ze nie jestem najmadzejsza na swiecie, bo jak by kazdy taki madry byl to zle by bylo...

Gość akrylik
co racja to racja pustaku!

Gość żal w kapciach z biedronky
jesli chcesz niedługo wyglądać jak pani (?) Versace , to ALEŻ PROSZĘ CIĘ BARDZO - chodź dalej do solarium :classic_cool: droga wolna🖐️

Gość solarka jak solarka
nie przesadzaj jak pójde 2 razy nic sie nie stanie, no chyba ze mi mógz wyparuje... zreszta tobie chyba juz wyparowal bo piszesz glupoty na zlym temacie...

chodze na solke minimum 2 razy dziennie po 15 minut! trza byc trendi i na topie :classic_cool::o

Gość koleś git pierdoli zasady
Wspomnisz frajerko nasze słowa:classic_cool:

Gość Maciek Maleńczuk
ja bym te wszystkie solaria w kosmos wypierdolił normalnie😠

Gość solarka jak solarka
wezcie wszyscy przeczytajcie caly temat zabim sie wypowiecie. Inne sie opalaja co drugi, trzeci dzien a mi kaza sie leczyc bo robie to poraz pierwszy i chce tak z 3 razy i to tylko dlatego ze niechce isc calkiem blada na basen jak juz bede w polsce na miesiac... Juz bez przesady...

Gość -cool-e
dobrze rzeczesz Macieju :classic_cool:

Gość akrylik
czytając cały topik można dojść do wniosku, że jesteś debilem. nic więcej...

Gość solarka jak solarka
zreszta wiem ze niektórzy sa tak jak by tym uzaleznieni ale jejku... Ludzie pala cale zycie i raka niby nie maja dostac co? A nikt po nich nie jedzie z góry na dól... :o

przeczytalam caly temat i nadal uwazam, ze solaria powinni zlikwidowac. chcesz sie opalic - wyjdz na slonce 🖐️

Gość solarka jak solarka
moze i jestem, ale o to akurat nie pytam, wiec ty jestes debilem ze odpowiadasz na cos o co nikt nie pyta :o