Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka23030899

co zrobic zeby wrocic do byłego???

Polecane posty

Gość malutka23030899

jak radzić sobie z uczuciem ktore nie jest odwzajemnione?? moja historia zaczeła sie w tamtym roku....Michała (bo tak ma na imie moje milosc) poznalam w barze... na poczatku bylo pieknie....pozniej mialam go gdzies... zostawilam go po poł roku bycia razem... chcialam wrocic on juz nie nie dziwie mu sie...bylam okropna.... teraz ma inna jest z nia cos ok 6 miesiecy.... a jaaa.... kocham go! co robić> pisze do niego codziennie...nie odp mi... ja zrobie wszystko zeby go odzyskac ale jak>>>

Gość malutka23030899
mogłabys cos dla mnie zrobic??

Gość malutka23030899
mpgłabys mi powiedziec czy kiedy kolwiek jeszcze z nim bd?

Gość malutka23030899
burn the barbie MOZE MASZ RACJE....ale nie potrafie

Dziecinko nie poniżaj się, miej na tyle godności by dać mu święty spokój. Jak napisała koleżanka powyżej-miałaś już niestety swoją szansę i przepadło, nie wracaj do tego. W ogóle odnoszę wrażenie, że zechciałaś go "z powrotem" widząc go z inną, bądź wiedząc o jego związku. Pomyśl, jak świadczyłoby o Tobie, gdybyś zechciała zburzyć jego związek? Nie warto. Szanuj się kochanie. Pozdrawiam.

Dokładnie NIE PONIŻAJ SIĘ! Tak wypisując do niego i go męcząc sprawiasz, że straci szacunek do ciebie!

Gość malgorzata250
W dupie cie bedzie mial tym bardziej jak do niego napiszesz po co teraz zawracasz mu glowe a moze on ma kogos i jest szczesliwy Zostaw go w spokoju

autorko... już chyba gdzieś czytałam to "bd" czy nie pisałaś ostatnio, że chcesz zaadoptować córkę zmarłej siostry męża... ale się boisz :) Czyżby zbieżność :D ?

Gość dziewczyno odpowiedzialna to
Mialas swoje 5 minut i tego nie wykorzystalas, wiec daj mu teraz spokoj

Gość cornflake girl
najlepiej to znajdz sobie jakies pocieszenie, bo nie ma co rozgrzebywac starych smieci. Ty sie zmienilas, on na pewno tez i bardziej kochasz jego ideal wymyslony przez Ciebie i sam fakt ze nie mozesz juz go miec...