Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokpok

DLACZEGO NADZY!!!???

Polecane posty

Gość pokpok

rozmawiam sobie na czacie, świetnie się gada i wcale nie o głupotach gadamy, gadamy a potem oni mają wysłać zdjęcie i dostaję fotkę nago, z wyprężonym penisem co ja komu zrobiłam? :O

Gość pokpok
jakich znowu erotycznych? w życiu na takim nie byłam ale rozumiem, że ty coś o nich wiesz

Gość dfgdsfg
hahahaha niestety tak własnie jest na czacie :) na czacie same zbokole to juz lepiej zaczepiaj ludzi normlanie na gg

w ogóle w internecie same zboki :P a to czy wiem coś czy nie o czatach erotycznych - pozostawię bez komentarza 😴

Gość pokpok
nie będę nikogo zaczepiać mam dosyć poza tym nie napinam się, żeby kogoś poznać ale nie chcę oglądać wiecznie tych penisów :O bleee

jak to jest że mi na ertycznych zdjęcia twarzy wysyłają a tobie na zwykłych zdjęcia penisów? 😭 :classic_cool: a nie lepiej poznać kogoś normalnie?

Gość niezbok
sa tu tez niezboki:)

chciałam napisać coś mądrego, ale nic mi nie przychodzi do głowy :( idę spać, miłej nocy :) 🖐️

Gość dfgdsfg
Wiecie co mnie zastanawia? Dlaczego mężczyzna w odwrotnej sytuacji by się cieszył (dostając zdjęcie gołej babki), a kobieta nie ma ochoty oglądać gołych facetów? Faceci uważają że podchodzimy do tego tak jak oni - że jak zobaczymy nagie ciało przedstawiciela płci przeciwnej, to się podniecimy i ucieszymy. A to nieprawda. Przede wszystkim dlatego że męskie ciało nawet w połowie nie jest tak piekne jak damskie. Nie ukrywajmy - to płeć brzydka i tyle. Poza tym przeciętna kobieta nie szuka samego seksu. Mnie interesuje czy tacy faceci w koncyu trafiają na laskę któa się podnici i da im dupy. I ile takich zdjęć muszą nawysyłać by w koncu jakas się zgodzila na spotkanie