Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenkaaaa27

Toksyczny związek-facet wyrwał się z takiego, był ze mną, a teraz do niej wrocił

Polecane posty

Gość milenkaaaa27
no tak, ale to jego mama i prędzej czy później weźmie jego stronę, to naturalne... zresztą jeśli on tak postanowił jak postanowił to jego mama i tak nie wplynie na niego :(

Gość dokladnie tak samo
ja miałam tak samo;] przeszło mi i nie zaluje

Witam dziewczyny bardzo wam współczuje bo to jednak troche inne sytuacje niz moja ale dzieki wam odzyskałam troszke wiecej nadziei. Może to głupio zabrzmi ale ja zostałam porzucona po 4 latach dla innej i trwa to dopiero niecałe trzy miesiące tylko, że my bylismy szczesliwi baardzo szczesliwi i jakos tak sama do końca nie wiem jak to sie stało ale wierze ze zmądrzeje choć to może w tej sytuacji złe słowo. Wasi wracali do byłych które zatruwały im życie id. Związek nasz jest taki, że my chcemy oddać im jak najwiecej z siebie, duuużo miłości a oni wolą tee ,,gorsze,, . Mimo, że to troche inna sytucja daje mi nadzieje ze wróci. Wam też tego zycze bo wiem jak to cholernie boli gdy jednego dnia spisz z nim w jednym łóżku a drugiego to nie ma żadnego znaczenia... Życze powodzenia i myśle ze wy znacie najlepiej ludzi z którymi zyjecie i same wiecie najlepiej jak sobie pomóc.

Do autorki tematu\" Odstaw go dziewczyno bo cie wprowadzi w depresje. Wiem przerabiałam to. Teraz z perspektywy czasu wiem ze powinnam to zrobic o wile wiele wczesniej. Znajdz sobie fajnego wesolego i pogodnego faceta a nie zwichniętego emocjonalnie! Nie szukaj szcześcia tam gdzie go nie ma :)