Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaskolka

Kiedy powinna wystapic owulacja przy cyklach 40 dniowych?

Polecane posty

Gość jaskolka
dzasty86 .....ja to jestem nawiedzona jeszce raz zrobilam test tak dla pewnosci no raz jeszcze pokazal skok lh hi hi

Gość dzasty86
hej no to super , jak twoj mezczyzna powroci to od razu dzialaj hehhee

Gość dzasty86
a wiesz dzisiaj znowu od rana mam ten bol podbrzusza, nie jest on silny , ale cały czas go czuje, niemam pojecia dlaczego tak mam, nigdy wczesniej w zadnym cyklu tak nie mialam

Gość jaskolka
no juz do niego dzwonilam bo nie moglam wytrzymac ze dzis probujemz he he

Gość jaskolka
no ja mam nadzieje ze te twoje pobolewania sa wynikiem ze cos tam sie dzieje tj zaplodniona komoreczka daje znac o sobie:)

Gość dzasty86
ciesze sie razem z tobą:) hehe , wiesz co nie wiem czy to od tego, a nawet jesli to i tak to byloby znacznie za wczesnie na jakies dolegliwosci

Gość jaskolka
dzasty nie dajmy sie zwariowac przez to czekanie:)kiedy planujesz zrobic tescik ten ciazowy:)?

Gość dzasty86
gdzies za 2 tygodnie

Gość jaskolka
dobra zmykam moj facet wrocil z pracy:)niedlugo beda przytulanki hi hi odezwe sie jutro

Gość dzasty86
hej jaskolka............. i co przytulanki byly? hehhe.......... wiesz ja dzisiaj w dalszym ciągu mam te bóle podbrzusza tylko chyba troche mocniejsze, jezeli jeszcze bardziej sie nasilą to musze isc do lekarza, a co najgorsze to wczoraj zapomnialam wziąść tabletkli duphaston i niewiem co mam zrobic, na opakowaniu pisze zeby nie brac podwojnej dawki, niewiem czy mam brac teraz o dzien dluzej czy pominąc to ze zapomnialam wczoraj

Gość jaskolka
byly przytulanki he he kurcze nie wiem co ci poradzic z tym duphastonem moze wez o dzien dluzej hm.......co do tych boli podbrzusza to moze zarodek sie zagniezdzil:)ale z drugiej strony totroche za wczesnie na objawy ciazowe jesli przez weekend ci nie przejda to faktycznie umow sie na wizyte do gina

Gość jaskolka
na pewno bedzie dobrze ja mam nadzieje ze mimo wszystko te bole wynikaja z tego ze juz okresu nie dostaniesz hi hi hi no zobaczymy czy u mnie sie powiodlo chcemy jeszcze za 2 dni sprobowac przytulanek

Gość dzasty86
hej jaskolka, dzis pobolewanie podbrzusza prawie ustapilo, dzisiaj tylko pare razy zakul mnie prawy jajnik, a tak poza tym to nic, a i jeszcze wczoraj zaobserwowalam na bieliznie duzo bialego sluzu. wiesz co wczoraj mialam dzien slabosci i zrobilam test, wiec ze to glupie, bo to stanowczo za wczesnie, no ale coz ..hehe , oczywiscie wyszedl negatywnie , chociaz przez chwile zdawalo mi sie ze widzialam taki cien kreseczki, ale to na pewno mi sie zdawalo hehe, wiesz ja mam jakies przeczucie, ze mi sie jednak nie udalo zajsc w ciaze.. niewiem sama dlaczego tak mysle.............

Gość dzasty86
a jak tam u ciebie?????????????????? kiedy masz termin spodziewanej miesiaczki????????????????? chociaz trzymam kciuki ze jej nie dostaniesz hehe

Gość dzasty86
hej jaskolka jestes..................

Gość dzasty86
u mnie termin spodziewanej miesiaczki przypada mniej wiecej na 7 albo 8 lipca , wiec jeszcze czasu a czasu hehe

Gość dzasty86
jestes ????????????????????????????????????????????????????

Gość jaskolka
dzasty jestem niestety dopiero o tej porze:(

Gość jaskolka
to dobrze ze przestalo cie podbrzusze bolec.To masz jeszcze z 12 dni do terminu miesiaczki.Ten tescik to faktycznie za wczesnie zrobilas ale rozumiem Cie kochana tez pewnie tak zrobie hi hi.Dzis mam 10 dc jutro chce powtorzyc przytulanki:)Co do terminu mojego okresu to szczerze Ci powiem ze sama nie wiem kiedy sie mam go spodziewac ostatni trwal 40 dni przedostatni 32 kurcze nie wiem.Najwczesniej za 2 tyg zrobie test ciazowy....

Gość jaskolka
ale fajnie by bylo gdybysmy zaciazyly razem w tym samym czasie:)

Gość jaskolka
dzasty86...mam nadzieje ze twoje przeczucie nie jest mylne i nastepnym razem jak zrobisz tescik to juz beda 2 kreseczki:)

Gość jaskolka
ja postanowilam nie uda sie w tym cyklu ide do gina i prosze o pprzepisanie duphastonu

Gość jaskolka
dzasty jak tam samopoczucie?nareszcie weekend dzis wieczorkiem powtorka z przytulanek:)

Gość dzasty86
hej dzis najbardziej mnie boli brzuch i kluja mnie jajniki

Gość dzasty86
hej jaskolka..... i co przytulanki byly? a jak twoje samopoczucie w porządku???????:) mnie znowu boli brzuch, niewiem co mam myslec, denerwuje mnie wszystkie... a co tam u ciebie????? no i piersi mnie bardzo bolą, ale to moze byc od tego duphastonu

Gość Jaskolka
Czesc dzasty tak byly wczoraj przytulanki he he.Ja sie zbudzilam dzis z bolem glowe:(ogolnie to chodze jakas rozbita taka powiem ci ze tez mnie piersi pobolewaja....

Gość Jaskolka
a moze na prawde udalo Ci sie w tym cyklu i.......:)ponoc najwczesniejszy objaw ciazy to bolace piersi hi hi no u mnie to za wczesnie ale u Ciebie kto wie....ale fajnie by bylo

Gość Jaskolka
a w tym pierwszym cyklu jak bralas duphston to tez bolaly cie piersi?a jak ze sluzem nadal masz taki mleczny?

Gość Jaskolka
Dzis mam 12 dc zastanawiam sie kiedy powinnam dostac okres kurcze nie wiem.....no i niedlugo zbliza sie Twoj termin okresu mam wielka nadzieje ze u Ciebie sie nie pojawi!!!!!!!!!!!!:)

Gość dzasty86
tego bialego sluzu jest juz malutko, najbardziej to jak dotykam do sutkow to mnie bola