Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaskolka

Kiedy powinna wystapic owulacja przy cyklach 40 dniowych?

Polecane posty

Gość dzasty86
no a il;e masz tych testów owulacyjnych??????????

Gość jaskolka
w ostatnim cyklu jak robilam testy to nie wykazaly skoku lh:(ale nie wiem moze cis zle obliczylam bo patrzac na 40 dniowy cykl to zaczelam robic testy od 21 dnia cyklu a moze wtedy owulka wystapila u mnie wczesniej i testy juz nie wykazaly skoku lh.....postanowilam ze od jutra zaczne robic tesciki to bedzie moj 7 dzien cyklu zobaczymy (ach majatek wydam na te testy ale co sie nie robi dla dzidzi)dzasty86 ....trzymam kciuki mam ze ci sie udalo i nie dostaniesz juz miesiaczki na dlugo!!!!!!!!!!!!!!

Gość jaskolka
w tym opakowaniu jest 5 testow

Gość dzasty86
moj ostatni cykl trwal 26 dni a test owulacyjny wyszedl pozytywnie 9 dnia, a ty jezeli ostatni cykl mialas 40 dniowy to ja na twoim miejscu zaczelabym robic testy gdzies od 18 albo 19 dnia cyklu

Gość dzasty86
na w sumie bardzo dobrze robisz , poswiec nawet dwa opakowania to bedziesz najlepiej wiedziala, tez bardzo mocno trzymam za ciebie kciuki

Gość bella555
Myślę że te testy to robisz za wcześnie. Owulacja występuje 14 dni przed miesiączką.To przy 40 dniowych cyklach to wypada koło 25, 26 dnia.

Gość dzasty86
ja teraz sama niewiem czy dobrze zrobilam ze przytulanki byly dopiero dzien po tym jak zobaczylam dwie kreski na tescie . niewiem czy czasem sie nie spoznilismy...

Gość dzasty86
bellla555 .... jaskolka miala ostatni cykl 40-dniowy a przedostatnie byly roznie

Gość dzasty86
za duzo sie juz na tych forach naczytalam i sie sama pgubilam , powiedzcie mi.... czy jezeli w sobote by test owu pozytywny to oznaczalo to faze owulacyjną i ze za 12 godzin pojawi sie owulacja i bedzie trwala 24 godziny??????????????????????????????????? tak?????bo sama juz niewiem

Gość jaskolka
no wiec wlasnie dlatego bede robic testy od jutra trudno kaski troche pojdzie ale zobaczymy mam nadzieje ze wychwyce skok lh jesli nie ide w nastepnym cyklu do gina

Gość dzasty86
no i badrzo dobrze

Gość dzasty86
a od dawna staracie sie o dzidzie???

Gość jaskolka
dzasty86....od momentu skoku lh Owulacja nastąpi w ciągu kolejnych 24 do 48 godzin. Jeśli chce się zajść w ciąże należy zacząć starania w tym okresie.

Gość jaskolka
takze jesli przytulanki u ciebie byly dzien po to jest bardzo duza szansa!!!!!1:)

Gość jaskolka
to bedzie moj drugi cykl staran

Gość jaskolka
kiedy powinnas dostac okres??????mam nadzieje ze nie dostaniesz:)

Gość dzasty86
jezeli teraz mialam owulacje to gdzies za 14 dni ...... ostatnio @ miałam 12 czerwca

Gość dzasty86
jaskolka....... bardzo fajnie mi sie z toba pisze i mam nadzieje ze bedziemy ze soba pisac az do konca czyli do zobaczenia 2 kresek... ale oczywiscie na tescie ciążowym

Gość jaskolka
i mi rowniez fajnie sie pisze z Toba:)pewnie ze bedziemy pisaly do siebie ja tu na forum czasto zagladam takze na pewno bedziemy w kontakcie :).Jak zobaczymy nasze upragnione 2 kreseczki to mysle ze potem tez bedziemy pisac i wymieniac sie naszymi dolegliwoscami hi hi hi

Gość dzasty86
teraz tak czytalam na internecie o tym leku duphaston i tam pisze ze jezeli kobiety przed zajsciem w ciaze dluzszy czas stosuja ten lek to jest wieksza prawdopodobnośc ze urodzi sie chlopiec

Gość dzasty86
jasne ze tak hehe

Gość Jaskolka
to jesli sie Ci sie udalo to moze bedziesz miec synka :)

Gość dzasty86
no zobaczymy czy wogole bede w ciazy, a ty masz juz jakies wybrane imiona na dzieci ktore ci sie podobaja??

Gość dzasty86
ja dla chlopca chcialabym Krzysiu a dla dziewczynki wiktoria

Gość Jaskolka
mi tez sie podoba dla dziewczynki Wiktoria:) Diana, Emilka albo Natalia a dla chlopca Patryk, Kuba np a Krzysiu tak ma na imie moj tata.Moja znajoma ma synka 2 miesiecznego tez Krzysia

Gość dzasty86
ja to te imiona juz bardzo dawno wybralam ze swoim partnerem. ja wybralam imie dla dziewczynki, a moj partner dla chlopca

Gość Jaskolka
u mnie tak samo bylo ja wybieralam dla dziewczynki a moj partner dla chlopca.Jak juz zaciazymy najwyzniejsze by dzidzi byla zdrowa:)a czy synek czy coreczka to juz obojetnie.......chociaz tak fajnie by bylo miec dziewczynke hi hi

Gość dzasty86
niewiem jak Ty ale ja juz bardzo nie moge sie doczekac dnia okresu...... kazdego miesiaca tak mam..... niewiem czy pragnienie miec dzidziusia przychodzi z wiekiem czy jak, ale ja od jakiegos czasu bardzo pragne miec dzidzie, chociaz wiem ze takie pragnienie wcale nie ulatwia tego

Gość dzasty86
ja tez uwazam jak Ty ze najwazniejsze jest aby dziecko bylo zdrowe , a czy chlopiec czy dziewczynka to tez obojetnie , ale fajnie byloby miec dziewczynke hehhehehee

Gość Jaskolka
u mnie tak od paru miesiecy instynkt macierzynski daje o sobie znac w dodatku prawie wszystkie moje kumpelki albo juz maja dzidzie albo sa zafasolkowane.Ostatnio jak dostalam okres to tak mi sie troche przykro zrobilo chodz nie nastawialam sie na 2 krechy jednak wiesz zawsze sie ma ta iskierke nadzieji