Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaskolka

Kiedy powinna wystapic owulacja przy cyklach 40 dniowych?

Polecane posty

gadalm dzis z kumpelka ona jest 18 tyg ciazy mowila ze robila test w dniu spodziewanej miesiaczki pokazal jedna kreska po tyg znow zrobila test i juz jej wyszly 2 krechy czyli czasem moze byc zbyt wczesna ciaza i tescik nie wykryje ojoj trzeba sie uzbroic w ciepliwosc

tak czytalam gdzie o tym , bo moze byc tak ze jest mało hormonu hcg i dlatego test domowy nie wykryje tego

wiesz dzis tez mnie pobolewa ale prawy jajnik czasem kluje ogolnie jestem rozdrazniona a w sobote byly urodziny mamy i wiesz wypilam jedno piwko......:(i tak mnie po nim zmulio ze hej hm......

najbardziej czuje jajniki jak juz leze w lozku tak za dnia mniej a i w niedziele tj wczoraj byly przytulanki he he

rozumiem cie.....ja tez staram sie ciagle wyluzowac ale ciezko i powiem ci szczerze ze tez mi bedzie przykro jak dostane ta wstretna ciotke

hej jaskolka.... dzis od rana strasznie sie czuje, tzn . zanim wstalam z lozka strasznie brzuch mnie bolal tak jak n aokres, myslalam ze dostalam ale nna szczescie nie. pozniej bylo wszystko ok, nawet wzielam sie za sprzatanie.... a potem takie wystapily u mnie mdlosci, ....wymiotowalam ale na sucho

nic z tego nie bedzie, sutki mnie nadal bola, a krwawienie sie pojawilo, nastepna porazka, mam juz dosyc tego , odechcialo mi sie wszystkiego, az sie poryczalam

jaskolka.....to nie mozna narazie nazwac tego krawieniem tylko plamieniem... rano mialam plamienie takie leciutkie koloru kawy z mlekiem, a teraz (minelo juz okolo 3-4 h) plamienie dalej jest słabiutkie , kolor narazie zabartdzo nie podobny do normalnej miesiaczki... (wczesniej sie zamartwialam ale teraz mam jeszcze nadzieje) mam nadzieje ze plamienie nie przerodzi sie wnormalny okres i jednakk to bedzie ciaza.....obserwuje to plamienie co chwile, jestem ciekawa jak bedzie jutro wyglądac no i dzis ieczorem....poza tym dalej mi jest nie dobrze i brzuch mnie tylko troszeczkie boli ale sutki przy dotyku dalej bola

Gość tralalallalaaa
czas mija, a mnie teraz juz wcale brzuch nie boli, a plamienie dalej jest ale tylko troche , taki ciemny czerwony kolor, zawsze pierwszego dnia miesiaczki okres mialam sporawy(obfity) a dzis jak do tej pory nie musze ani tampona ani podpaski uzywac, sama wkladka mi wystarcza

jesli masz tylko plamienie i wystarcza ci wkladka to moze to jest moment zagniezdzania sie zarodka.....:)

hej nie zamartwiaj sie moze jednak sie udalo skoro do tej pory zawsze mialas obfity okres moja kuzynka tez tak miala plamienie i teraz jest w ciazy:)

a u ciebie jak zawsze wyglada pierwszy dzien okresu?bo ja teraz mam taki jak zawsze na koniec mam -takie chocby koncowki

u mnie za wsze pierwszego dnia mam czerwony obfity okres plamienia brazowe mam okolo trzecuego dnia takze dzasty ......:)moze jednak dzidzia

serio niewiem sama co mam juz myslec, zawsze jak mialam normalny okres no to wiadomo w ciagu dnia stawal sie on bardzziej obfity a jak sie chodzi to tym bardziej wiecej go wyplywa, a ja wlasnie nigdy wczesniej takiego nie mialam jak teraz... chwilami teraz odczuwam taki slabiutki bol brzucha ale doslownie slabiutenki.... tylko ze mnie mdli nadal, nie non stop ale tak co jakis czas

wiec napewno wkladka pierwszego dnia ci nie wystarcza co? bo mi nigdy .... czasami pierwszego dnia to wieksza polowe paczki tamponow wykorzystywalam a teraz.... mowie ci jaskolka sama niewiem co mam myslec, rano jak zobaczylam ze dostalam @ to serio poryczalam sie , a pozniej tyroche sie zdziwilam nno i trzymam mocno kciuki, jak moj mezczyzna przyjechal do domu i powiedzialam mu ze mam @ to posmutnial troche..:(

dzasty ja jednak ma przeczucie ze ci sie udalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) ja pierwszego dnia musialam uzywac duze wkladki ze skrzydelkami i kilka razy zmienialam a te mdlosci u ciebie ?

teraz chwilowo mi przeszly te mdlosci no ale rano strasznie mnie mdlilo...

ja ma najbardziej obfity okres przez pierwsze 2 dni trzeci dzien to juz takie brazowe plamienia mam i wtedy uzywam juz zwyklych wkladek

i tak zazwyczaj bylo u mnie tylko ja zazwyczaj uzywalam tych tamponow super (tych najgrubszych) ,boje sie a jednoczesbnie mam cicha nadzieje

zrob za dwa test musi wykazac juz cos jesli to sa plamienia implantacyjne powinien pokazac druga kreseczke moze byc blada ale bedzie