Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaskolka

Kiedy powinna wystapic owulacja przy cyklach 40 dniowych?

Polecane posty

ok tylko ja sie boje ze w nocy albo jutro rano pojawi sie normalny okres bo mnie brzuch pobolewa, nie tak bardzo , trche tylko ale pobolewa,

bardzo bym sie cieszyla razem z toba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

staraj sie mzslec pozytywnie wiem ze to trudno...jesli jutro nadal bedyiesy miec tylko plamienia nie przejda one w obfitsze krwawienie to mysle ze jestes w ciazy:)

jezu jak ja bym chciala zeby tak bylo....:) dzieki ci jaskoleczko za wsparcie a jak tam u ciebie? jak sie czujesz?

bedzie dobrze i tescik twoj bedzie pozytywny mowie ci:)mnie zaczely piersi pobolewac czasem cos zakluje w jajnikach i obseruje u siebie taki mleczny sluz ale jest bardziej lepki cholerka dopiero mam 21 dc.....juz nie moge sie doczekac a musze czekac jescze 10 dni bo tak postanowilam ze bede robic test ale teraz nie wiem sama bede tez sie dopatrywac plamien brazowych chodz czytalam na forum ze nie u kazdej kobiety implantacja zarodka objawia sie plamieniem

dzasty po to tu jestesmy mamy sie wspierac!!!:)mam nadzieje ze jak zobaczysz 2 kreseczki na tescie to nadal zostaniesz ze mna i bedziesz pisac mi o swoich objawach ciazowych

jaskolka oczywiscie bede z toba pisac bo bardzo fajnie mi sie z toba pisze:)

hej, wczoraj wieczorem okropnie mnie bolal brzuch tak jak przy okresie.... rano krwawienie sie powiekszylo...... jest w takich ilosciach jak zawsze mam trzeciego albo czwartego dnia... czyli ani duzo ani malutko.... pogodzilam sie juz z tym ze w tym cyklu sie nie udalo i na nowy cykl staran zakupilam olej z wiesiolka w kapsulkach i testy owulacyjne .... cos mnie podkusilo zeby zrobic test owulacyjny no i zrobilam.... ku mojemu zdziwieniu wyszly dwie kreski takie same(czyli wynik pozytywny) i to mnie wlasnie niepokoi.... wyczytalam gdzies na forum ze jezeli jest sie w ciazy to wynik mtestu owulacyjnego wyjdzie pozytywnie.... niewiem sama co mam juz myslecc..........

mimo wszystko zrob test ciazowy rano jesli wyjdzie tylko 1 krecha idz do przychodni i zrob test z krwi bete wynik masz tego samego dnia a wynik jest w 100% pewny bedziesz przynajmniej wiedziec na czym stoisz

wiesz co jutro jeszcze nie bede robila testu ciazowego , poczekam zobacze jakie jutro bedzie krwawienie i zrobie ponowny test owulacyjny, jesli wyjdzie znowu pozytywny to powinnam byc w ciazy......

poczekaj teraz jeszcze dla upewnienia sie ze dobrze go zrobilam zrobie jeszcze raz i zaraz ci napisze czy wyszly dwie kreski

Gość a w ktorym dniu cyklu jestes

hurrrraaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale jutro zrob test ciazowy rano oki?

niewiem czy to mozliwe, bo skąd te krwawienie....dziaiaj to musze uzywac tamponow albo podpaski, wkladka nie wystarczy..... niewiem sama, tylko wlasnie dziwne dlaczego dwa testy owu pokazaly pozytywny wynik

no mam nadzieje ze ci sie udalo:)jak jutro wyjda ci 2 krechy na ciazowym to otwieram szampana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hehhe, niewiem czy zrobie jutro test ciazowy bo sie boje...... jeszcze mi nie gratuluj bo niewiadomo co ztego wyjdzie... poczekamy zobaczymy.... a zalamke juz mialam dwa razy.... wczoraj jak sie krwawienie pojawilo i dzis jak sie zwiekszylo

no dobrze to narazie nie zapeszam z tymi gratulacjami:)nie moglam sie juz powstrzymac te 2 krechy z owulacyjnego maja przejsc na ciazowy tescik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hehe zobaczymy jutro...... serio boje sie bardzo....dzis z rana znowu mnie mdlilo ale pozniej mi przeszlo i przez caly dzien nic...

tak jest hehhehehehhehheheheheh, troche sie ciesze ze wynik testu owu jest pozytywny ale tez sie boje nbo niewiem co jutro vbedzie