Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcąca seksu

Jak po porodzie zrezygnować z seksu?

Polecane posty

Gość lalla909
:-O

Gość lalla909
Facet nie chce dziecka, bo żona się robi szeroka. A on potem się skarży na forach jaka to ona brzydka.

Gość lalla909
:-G

Gość lalla909
:-U

Gość lalla909
I co teraz się nikt nie wypowie? Prawda boli i dlatego pisząc, jaki to seks po porodzie jest cudowny oszukujecie same siebie. Ciekawe, dlaczego faceci tak się skarżą na rozjechane żony? Facet się nie przyzna przed żoną, że go nie podnieca tylko znajdzie sobie inną.

Podobno jak Kobieta będzie cwiczyła mięśnie Kregla to będzie ciaśniejsza

Gość lalla909
Kegla a nie kregla.

lalla909 Nie mam pojęcia skąd w Tobie tyle jadu.Ja mojego faceta siłą nie trzymam przy sobie.Będzie chciał zdradzić-zdradzi.Będzie chciał odejsć-odejdzie.Ta zasada działa jednak w dwie strony.Póki co,seks jest dobry.Może z braku czasu trochę rzadziej się kochamy niż przed ciążą,ale jakośc nadal pozostaje. Najciaśniejsza cipka nie pomoże w zachowaniu faceta przy sobie,jeśli skończy się wyobraźnia i pożądanie.

Gość lalla909
facetowi chodzi tylko o tą ciasną cipkę właśnie. Jak tego zabraknie to przestaniesz być dla niego kimś ważnym. Tak jest i nie mówcie, że facet kocha kobietę, która urodziła dziecko. Poczytajcie fora i to, jak faceci tam się skarżą.

Piszesz to z własnego doświadczenia???? Powiedz mi co to za facet w takim razie,który włazi na fora (w 90% przypadków kobiece fora) i zakłada wątki o cipkach luźnych po porodzie? :O

Gość lalla909
Tak z własnego doświadczenia piszę.

To przykro mi w takim razie,że miałaś takie a nie inne doświadczenie.Tak samo jak rózne są cipki (i te przed i te po porodzie) tak samo rózni są faceci.

Gość silla
widać że wypowiadaja sie idiotki co nie maja dziecka ale wszystko wiedza najlepiej hahahaha jakie wy głuuuuuuuupie jestescie dziewczynki!!!!!!! Rozklapucha??? HAHAHAHA. Pochwa wraca do swoich rozmiarów chyba ze cos poszło nie tak, ale mi mąz powiedzial ze jestem jeszcze ciasniejsza niz przed porodem i bzykamy sie prawie codziennie, a pierwszy raz po porodzie ledwo we mnie wszedl, taka bylam ciasna, czulam sie jak dziewica znowu. I co, zmusza sie do seksu ze mną? A cod o figury, to jestem szczupła i śladu nie ma po ciaży. Zero wiecie o fizjologii i gadanie ze pochwa sie rozciagnie i tak zostanie świadczy o totalnym braku doswiadczenia w tej kwestii i bardzo ograniczonym umyśle! Uśmiałam sie jak czytałam wypowiedz ze faceci narzekają na rozciagnięte... haahahahahhahahahahahahhahaha nie moge.... Pochwa ma zdolność akomodacji, nie mówiąc o zszyciu po porodzie. Oj dzieci, dzieci, najpierw coś przezyjcie potem sie wymądrzajcie - "a ja słyszałam..." hahahahaha ale argumenty.

Gość następna matka polka
dla której seks to tylko wyłożenie się na dupie, rozkraczenie nóg i niech ten debil robi co musi. Pewnie seks był ci tylko potrzebny do zapłodnienia. I zawsze wyglądał w opisany sposób. Kobieta która ma wrodzoną fantazję i libido i kocha seks - będzie go kochać także po porodzie. A takie zimne flądry które od życia chcą tylko zapłodnionej macicy (przez jakiegoś frajera do którego nawet nic nie czują) - zawsze będą zimnymi flądrami.

Gość silla
aha jeszcze jedno - lalla - to do ciebie. To ze cos z toba nie tak i twój sex po porodzie był do bani i jestes jakims dziwacznym przypadkiem rozklapuchy, to nie znaczy ze musisz swoje frustracje wylewac na inne kobiety i opowiadac debilizmów pt każda bedzie rozciagnieta itd, ja tez jestem matką i jak to czytam sie usmiałam a do tego wstyd mi za takie baby jak ty co mają jakis komplex i plują jadem że wszytskie tak mają!!!!!!!!! Haha, dziewczyno, nie tylko ty rodziłaś i niejedna cie wyśmieje za takie herezje. Masz rozklapuche- twój problem, zrób cos z tym, moze zle cie zszyli albo cos nie tak z twoją pochwa skoro tak ci zostało. Ale gadanie ze inne mają tak samo, a kazdy facet sie zali i odchodzi do innej jest tak smieszne i debilne ze nie wiem czy masz równo pod kopułą!!!!! Ja mam cudowny sex codziennie praktycznie, mąż mówi ze jestem tak samo ciasna jak kiedys, wiem ze mnie nie zdradza (a zreszta pogratulowac ci faceta co patrzyl na ciebie tylko pod wzgledem cipki) i znam mnóstwo matek które mają tak samo, a mit o rozdziagnietej waginie jest jeszcze głupszy niż ty sama. Masz złe doswiadzcenia to wspolczucia, ale nie wciskaj ich innym kobietom i nie rób z tego reguły czy normy.

Gość następna matka polka
wypierdalaj z tym spamem

Gość silla
malunia niunia - sama mam ciasną wiec mogą mi skoczyc, a poza tym uwazam ze laska ma sama jakies frustracje (lalla) i wciska je innym, a jak ma czy miala takiego debila zamiast faceta to tym bardziej jest skrzywdzona przez los i stad ten jad.

Mnie też się chce śmiać,jak każda babka po porodzie, a w zasadzie jej cipka,mierzona jest jedną miarą.Opieczętowane etykietką \"luźna\" i to by było na tyle.Jak znajdzie się jakaś kobieta która obala stereotyp,pojawia się nagle kilkunastu mężów mogących poświadczyć,że ich żony mają \"luźne cipki\" po porodzie...Albo jakieś nie rodzące laski rzucają śmiesznymi tekstami.Porażka.

Gość silla
dlatego ta cała lalla mnie tak wnerwia z tymi durnymi diagnozami na podstawie chyba wyłącznie swojej osoby. No ale gdzie ma biedaczysko wylewać frustracje i obrażać inne kobiety jak nie na kafe? pozdro.

Gość hahahahahahahahahaah
Pfff może i macie ciaśniejsze cipki, ale i tak macie galaretowate ciało :D

Gość efesf
jezu kobiteo, powiedz mu z enie czujesz porzyjemnosci, ze jests luzna i ze chcesz zrobix plastyke pochwy, ja zrobilam, i przyjemnosc wrocila:) jeszcze lepie niz p[rzed porodem jest

do hahahahahahahahahaah \" Pfff może i macie ciaśniejsze c*pki, ale i tak macie galaretowate ciało\" Powiem Ci,że chciał/a byś mieć takie ciało jak ja ha ha :)

Gość Izka89
jakie luzne cipki i galaretowate cialo? jak ktos o siebie nie dba to tak ma! ja po porodzie mam dokladnie 5 malutkich rozstepow z czego tylko jeden na brzuchu a pozostalych 4 nawet za bardzo nie widac! co lepsze przed ciaza mnialam okropny cellulit na udach a teraz ani sladu! paranoja to co pszecie! poza tym jak facet chce dziecka a po tem mowi ze matka jego dziecka jest za luzna albo galaretowata to jakis frajer jest i tyle! najlepiej go kopnac w dupe i poszukac takiego ktoremu sie bedziemy podobac...sami sobie jak nas rozjechali to bylo ok, a po tem na porod wszystko zwalaja.a co do tej cesarki to wole mniec blizne na cipce a nie na brzuchu, bo to dopiero jest sam sex, co? a autorka moze mniala po prostu ciezki porod i nie moze sie pozbierac, moze ten drugi "pierwszy raz" byl nie taki

Gość do niechcąca sexu
jesteś stereotypem matki polki idiotki dla której na dziecku świat się kończy ,współczuję twojemu partnerowi że na ciebie miał pecha w życiu trafić

Gość silla
oj dziecko jakie galaretowate ciało? nastepny durny stereotyp głupich idiotek co nie mają kompletnie pojecia o czym mówią! ciało mam jak przed ciażą i w życiu byś dziecinko nie powiedziała ze mam dziecko skoro masz takie wyobrazenia o kobietach po ciąży!!!!! hahahaha wszystkie są grube taaa? hihi aleś głuuuuuuupia, poziom masz poniżej podłogi debilko. niejedna po ciaży ma lepsze ciało niż taka co nie rodziła ale stereotypy trzeba podtrzymywać, nie? brawo.

Gość Izka89
w sensie ze ja? niby czemu? wiesz jesli moj partner by mi mowi ze jestem okropna i sie mna brzydzi to bym go olala, a wiesz dlaczego?bo dla mnie to jest brak szacunku i niechciala bym zeby moje dziecko na to patrzylo...seks to nie wszystko, trzeba sie wzajemnie wspierac.dla dziecka jestem non stop a jemu poswiecam naprawde malo czasu, dziecko kladzie sie spac na noc i mamy wtedy czas dla siebie, dlaczego mam rezygnowac z kogos kogo kocham tak bardzo jak dziecko, kogo kocham mniedzy innymi ze mamy sliczna coreczke?

Gość ghyjsryhe
tak silla, na kafe to kazda ma jedrne cialo i ciasniejsza (sic! ) pochwe niz przed porodem :P a te jakies brednie niedouczonych medykow ze pochwa robi sie luzniejsza... co za brednie, silla i matki polki na kafe sa madrzejsze a teraz rozluznij poslady