Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wratka.

Prosze o odpowiedz ludzi, którzy chcą pomóc, a nie obrazić.

Polecane posty

Gość sdxcfv
o co chodzi?

Gość ewela1777
ale na co mamy odpowiadac

Gość Wratka.
Ja uprawiałam pettin 8 kwietnia, 10 dostałam miesiaczke, 13 maja dostałam jedno dniowe plamienie, 26 maja 4 dniową miesiączkę, i 3 czerwca znów przyszła, 3 dniowa. Towarzyszył mi często stres. Zerwałam z chłopakiem. Jestjeszcze mozliwosc ciazy? Czy mam się juz nie przejmowac?

Gość Daniel Nieolbrychski
radzę iść po test, te plamienia są niepokojące

Gość ale o co kamin
???

Gość Wratka.
prosze o szczere odpowiedzi.

Gość ale o co kamin
zrób test ciążowy, po takim czasie da ci 100% pewności. Możesz go zrobić nawet za chwilkę, nie musisz robić z porannego moczu i będziesz spokojna:-) Powodzenia.

Gość nalon33
autorko..a ty wiesz co to jest petting?

Gość Wratka.
Przez palec.

Gość Wratka.
No ale 26 maja przyszła 4 dniowa obfita mniesiączka, ze skrzepami, i 3 czerwca również przyszła, 3 dniowa.

Gość 1234567.........
Wratka.....jakim cudem możesz być w ciąży skoro nie uprawiłaś seksu w pełnym tego słowa zrozumieniu czyli odbyłaś stosunek z facetem i on skończył w środku i to wszystko działo się bez zabezpieczenia tak to wyglądało ?....jeśli nie to w ciąży nie masz prawa być :)

Gość niczego nie ukrywam
no proszę-nie ośmieszaj się nie wiesz kiedy można zajść w ciążę?

Gość 1234567.........
pierwsze słyszę że palcem można zapłodnić kobietę :)

Gość nalon33
nie jestes w ciazy...moze przez stres rozregulowal ci sie organizm..nie martw sie.Podczas pettingu mozna bardzo sporadycznie zajsc w ciaze,ale tylko wtedy , gdy nasienie wytrysnie bezposrednio na kobiece narzady

Gość Wratka.
a jeśli był minimalnykontakt ze spermą ?

Gość niczego nie ukrywam
chyba tym między nogami

Gość kobieto puchu marny
Ja będę szczera. Nie nie nie nie nie na 100 % NIE ZASZŁAŚ W CIĄŻĘ. Nikt przez peting nie zachodzi w ciążę, wbij sobie to do głowy. Nawet przy stosunku przerywanym jest trudno zajść w ciążę, stosunek przerywany stosowałam ze swoim mężem przez 5 lat. Dopiero po decyzji że chcemy mieć dziecko postanowiliśmy zrobić to dosłownie rzecz biorąc \"do środka\" no i co udało się za pierwszym razem. Może naczytałaś się głupot w Bravo że niby przez peting to można zajść a ja ci mówię że nie można!!!! Więc nie panikuj tylko czekaj na okres. A następnym razem albo się za seks nie zabieraj albo używaj gumek najlepiej 2.

Gość Wratka.
No ale 26 maja przyszła 4 dniowa obfita mniesiączka, ze skrzepami, i 3 czerwca również przyszła, 3 dniowa. A TO NIE ROZWIEWA WĄTPLIWOŚCI ?

Gość 1234567.........
najlepiej dla spokojności zrób test chociaż jak dla mnie szkoda kasy no ale ..... a jak sprawy miesiączki nie wrócą do normy lekarz ginekolog czeka

Gość kobieto puchu marny
co do twoich plamień to raczej idź do lekarza bo anemii się nabawisz, żadna normalna kobieta nie ma tak wielu okresów na raz, tobie coś się rozregulowało, możesz mieć również np. cystę na jajniku lub inne sprawy więc się nie zastanawiaj tylko idź do gina.

Gość Wratka.
Czesto towarzyszył mi stres, płącz, nie przespane noce.

Gość sruuuuuu
przez petting mozna zajsc w ciaze, jest to oczywiscie rzadkie zjawisko ale jak najbardziej realne. wystarczy ze partner mial wytrysk i dotknal nasienia a nastepnie przeniosl je na swoim palcu do twojej pochwy. realne prawda? natomiast w twoim przypadku to mysle ze te miesiaczki (plamienia) sa spowodowane bardziej stresem niz ewentualnym zaplodnieniem. radze jednak wykonac test.

Gość bzdura totalna
Co wy moje Panie wypisujecie. Jestem ginekologiem od 10 lat i takich głupot nie słyszałam. Podczas petingu nie zachodzi się w ciążę. Owszem w niektórych książkach takie cudo podają ale to głupota ze średniowiecza. Na twoim miejscu martwiłabym się licznymi krwawieniami. Coś jest nie tak, może cysta, może stan zapalny i wiele innych czynników, idź do lekarza powiedz mu co się dzieje. Nie pytaj ludzi na forum bo nikt tu ci nie pomoże to trzeba realnie zbadać.

Gość Wratka.
Koleżanki czesto powtarzaly mi, że to przez stres i mam sie nie przejmowac, czyli co do ciąży to mam byc spokojna ?

Gość test kosztuje 10 zl jak ci
szkoda to martw sie dalej. w ogoole to ile ty masz lat ??

takie plamienia i skrzepy to objawy zaburzen hormonalnych więc ciąży nie ma ale jeśli nie będziesz się leczyc to potem łatwo możesz zajść w ciążę lub też miec duże problemy z zajściem wiem wiem brzmi to dziwnie ale taki jest fakt ponieważ ciężko przy zaburzeniach określić dni płodne