Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mistrzyni świata w chowanego

Kto ze mną zapali papieroska ?

Polecane posty

Gość papierowy warkoczyk
he he też mam hula hop :D, roweru stacjonarnego nie, ale rolki, rowery 2, piłkę fitball, mate do ćwiczeń, masę kaset i nawet matę masującą kupiłam bo od siedzenia bolały mnie plecy, ale po co ćwiczyć he he, oczywiście nie korzystam tylko się kurzy chodziłam w dobrych rzutach na basen, na pilates, kupilam karnet roczny na silownie (az sie skonczyl a byam raz czy dwa) rózne tańce itp itd a teraz squash i może joga?

Gość papierowy warkoczyk
no widzisz a ja jogi jeszcze nie za to były wszsytkie inne streching, pilates, fitball, tbsy, stepy i rózne - nic do mnie nie przemawia o szpagacie mogę zapomniec! ja czasem zarzucam w domu discko i probuje chociaz jak murzynki biodrami pomachac, własnie a moze sexy taniec (jest cos takiego) ...hę

Gość papierowy warkoczyk
zazdroszcze jak cholera, moze i ja sie złamie, w koncu od poniedziałku ... tylko znowu bede musiała sie przebrac bo udaje ze nie pale ... chyba sie tylko rozbiore i ciuchy przeniose do pokoju

Gość ja dziś kupiłam babskie
cienkie mentole z ostrzeżeniem o impotencji dziwne :(

Gość papierowy warkoczyk
no dobra LAST! ciuchy przelozylam, chysteczka sie wytre i moze wywietrzeje mistrzyni! tez w podstawowce chodziłam na gmnastykę artystyczną co prawda tylko 1 rok i bez pucharu, ale szagaty umiałam zrobić, tez co nogi na boki to bez szans, a ten co do przodu noga a druga do tyłu to jeszcze jeszcze

Gość papierowy warkoczyk
mmm strasznie smkaowity ten fajek

Gość papierowy warkoczyk
ja jestem ze stolycy a Ty?

Gość papierowy warkoczyk
tu taj też zimnica, z roweru na pewno nici, zakupy i wylegiwanie sie dzis, fajnie Ci, przynajmniej sobie popalisz :) ja wyrzuciłam smrody do zsypu i już nie da sie zapalić

Gość papierowy warkoczyk
to prawda ja zmykam i widzimy sie w poniedziałek, napal się ile wlezie i od poniedziałku posucha i do roboty z maluchem, skoro masz owu :) a "dawcę" jakoś obłaskawisz ;-)

Gość fiu fiu fiu fiu fiu
Ja zapalę :) L&M 🖐️

Gość edzia fredzia
🖐️