Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

moim zdaniem ona jest ślicznie pomalowana, nie tylko jak na tamte czasy

Polecane posty

magnolio, ja się ucze tych przedmiotów co lubię i mi są potrzebne :) i jest ok.. może wam anulują obowiązkową maturę z matmy, ciesz się :P

bmblondyn fajny:D nie bądź taki... pokaż swój profilna nk:) zaprosze cie do znajomych:D:D:D madusiu a myślałaś że nie??:-o

madusia ja wypowiadałam się o tobie a nie o cybancie.mam własne zdanie, bardzo mocne o pewnych sprawach:)

ja tam nie przesiaduje tak jak ty. ten jeden temat wpadł mi w łapy i się wypowiedziałam:) a zainteresowanie jest jak każdym innym:)

jeżeli wiesz lepiej.. trudno ci zrozumieć że ktoś nie jest erotomanką tak jak ty.. ale wiesz przecież że jesteś ostatnią osobą która może wpłynąć na mnie i mnie zdenerwować:)😘

nie wierzę magnolio, matematyka, królowa nauk, twoim wrogiem. Nawet nie wyobrażasz sobie ile poezji i piękna w matematyce, nie chciało się opanować podstaw i teraz wrógm prawda.

Gość Beata0519
mangolio to tfoja kolerzanka załorzyla blózgator??

bmblondyn, umiem podstawy, tylko jak mam zrobić jakieś zadanie to nie potrafie zapamiętać co powinnam zrobić i czego użyć:-o nie potrafie znaleźć sposobu. druga sprawa-- wogóle nie umiem jednostek, nie wiem jak zamieniać-tego się nigdy nie naucze:( nie wiem co jest większe, czy ar, czy hektar, mylą mi się metry kwadratowe..szkoda gadać.. i co będzie z naszą klasą??:D:D:D:D

no i użyłaś jednego zdania, które bardzo nie lubię: no bo ja się tego nie nauczę. Na jednym z wykładów z fizyki teretycznej, trudnej jak jasna cholera, profesor powiedział, na wszystko trzeba dać sobie czas, i być dobrej myśli. Mimo, że zdałem egzamin z matematyki wyższej, muszę powiedzieć, że niektórych pojęć nie potrafię zrozumieć, np teria prawdopodobieństwa, jest dla mnie tak koszmarnie trudna, ato jest przecież bardzo proste.

ja jestem bardziej twórcza.. ale humanistyczne kierunki to do dupy są:-o pieniędzy z nich nie będzie:-o

bmblondynie, mi też byś mógł powróżyć? :> byłabym bardzo wdzięczna.