Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amarantowa ewelikna5

tabletki anty.po ktorych sie nie tyje

Polecane posty

dziewczyny pomozcie!od jakich tabletek sie nie tyje?ja juz wyprobowlaam rozne i ciagle przybywa mi kg,pomocy,znacie jakies ktore sa lagodne i nie powoduje tycia?

prosze napiszcie,na peno jest ntu jaks dobra duszyczka

pomocy

czekam z nadzieje ze uzyskam odpowiedz

Gość o mamo
To wina Twojego organizmu nie tabletek,.Każdy organizm reaguje inaczej,u jednych tabletki powodują zatrzymywanie sie wody w organiżmie u innych nie .Zapewne Twój organizm tak reaguje skoro brałaś już różne.

ja biore yasminelle.w kwietniu byl rok i nie przytylam:) ale fakt,kazdy organizm reaguje inaczej.

Gość antoine
tak, to zależy od organizmu, ale może spróbuj yasminelle, one nie powodują zatrzymywania wody w organizmie, jednak fakt jest taki, że co organizm, to inna reakcja

Gość Karraammmbbbaaa
novynette- taki sklad jak yasminelle a dwa razy tansze. Nie zatrzymuja wody w organizmie.

ja biore yasminelle juz od ponad pol roku i nie powoduja one u mnie tycia bo nie zatrzymują wody w organizmie jak juz wczesniej jest napisane ;] czuje sie po nich bardzo dobrze , nie mam zawrotow glowy, wymiotow ... itd. tylko jest jedna wada... mianowicie cena u mnie w aptekach to od 36 do 48zl ;/

daria to ja ci radze zarejestruj sie na www.doz.pl to siec aptek i ja tam kupuje za 35zl z groszami,zamawiasz przez internet i wybierasz apteke,w ktorej je odbierzesz/w aptece mowisz ze zamawials przez neta.bez problemu i tanio

Karramba --> Novynette nie mają takiego samego składu jak Yasminelle. Zawierają dwa różne typy progesteronu. Przy czym drospirenon, składnik Yasminelle (oraz Yasmin i Yaz), jest środkiem moczopędnym.