Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tym zrobić

dziewczyny od czego to zależy

Polecane posty

Gość co z tym zrobić

Ostatnio spotykam się z pewną dziewczyną na której zaczęło mi zależeć. niestety ostatnio zauważyłem u niej dosyć obfite ciemne włoski prowadzące od spodni do pępka - tak szczerze to niewiele słabsze od moich powyżej pępka też zauważyłem leciutką ściężkę prowadzącą ku górze :/ Kurcze jak to zobaczyłem to od razu mój apetyt na nią znacznie osłabł :( Wyobraziłem sobie jej kudłatą i pewnie obficie owłosioną broszkę i czar prysł :( Jest ciemną brunetką. Jak zacząęm się jej wnikliwiej przyglądać to ma też włosy na rękach i leciutki meszek na buzi - zwłaszcza widoczny na pieprzykach. Co może jej pomóc bo skoro wygląda tak w wieku 17 lat to jak będzie wyglądać po trzydziestce???? zależy mi na niej czy jest jakaś metoda żeby się tego pozbyć?? pomóżcie

Gość mumia krystyna
Złap ją i ogol :o

Gość odp....
włoski na twarzy mozna rozjaśnić wodą utlenioną.... ale nie wiem, czy na pieprzykach jest to bezpieczne. Na brzuchu powinna depilować. Nie wiem tylko , czy będziesz miał odwagę porozmawiac z nią o tym....

Gość co z tym zrobić
Tak źłe i tak niedobrze :( ogólnie jest b ładna i boję się że uraże ją do tego stopnia że nie będzie chciała mieć ze mną nic wspólnego

bądź z nią... poczekaj aż nie będziecie się siebie krępować i rozmawiać o wszystkim i w tedy zacznij temat a dziewczyna na pewno usunie zbędne owłosienie :)

Gość co z tym zrobić
ale czy to będzie na stałe czy trzeba będzie co jakiś czas powtarzać zabieg? i jaka metoda jest w ogóle najlepsza? ja sie na tym kompletnie nie znam