Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Czuje_sie_okropnie

Dzis jakis stary oblesny facet powiedzial mi ze chcialby mnie dymac w dupe

Polecane posty

Go艣膰 Czuje_sie_okropnie

Bylo to na przystanku i bylo mnostwo ludzi. Ten facet jest znajomy, ma ok. 60 lat i strasze dzieci ode mnie (ja mam 18), byl pijany. POczulam sie okropnie, jak jakas dziwka ( a jestem osoba spokojna i szanujaca sie). Glupio sie teraz czuje a wtedy myslalam ze sie rozplacze. Nie wiedzialam co zrobic, na szczescie jakas starsza kobieta ujela sie za mna. Dlaczego takie oblesne dziadki doczepiaja sie mlodych dziewczyn? Przeciez od razu wiadomo ze ja nie polece na szczerbatego, niedomytego dziadka. A jeszcze dodatkowo zle sie czuje, moze Wam sie to wydac smieszne, ale poczulam sie taka upokorzona:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 anty matka
nie przejmuj sie!!!! stary idiota!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eqrfqeef
ale przynzas ze by艂o to troche smieszne olej go ciep艂ym moczem !!!! powiedz mu prosto w twarz ze jest za艂osny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czuje_sie_okropnie
Kurcze no wlasnie wiem ze nie powinnam sie przejmowac gadaniem jakiegos starego faceta, ale poczulam sie strasznie glupio. A jemu sie pewnie wydawalo jaki jest zabawny:/

Udost臋pnij ten post

daj spok贸j馃尰nie twoja wina,ze musia艂as trafi膰 na tego debila:o g艂owa do g贸ry:D mi kiedy艣 jaki艣 typ na przystanku powiedzia艂, ze chcialby mi wyliza膰 cipk臋:D na szcz臋艣ci by艂 m艂ody i raczej mnie to rozsmieszy艂o:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czuje_sie_okropnie
Smieszne? No moze dla niego, ale dla mnie w ogole:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikoo
ja kiedys wsiadalam do autobusu i jakis stary pijany facet uderzyl mnie palcem miedzy posladki :O czulam sie okropnie :( wiec rozumiem jak sie czujesz... ale po prostu o tym zapomnij!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuuuuuuuuuuuuu
tez mialam ostatnio taka sytuacje, goscio moze nie byl taki stary, ale na pewno kolo 40, i nie powiedzial doslownie ze chce mnie dymac w dupe, ale skomentowal ja obrzydliwie;/ i to w barze, wszyscy syszeli!!! a ja myslalam ze zapadne si pod ziemie. moj tylek podoba sie wszystkim facetom i niestety czesto slysze komentarze na temat mojego tylka. sa pozytywne ale wkurwia mnie to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eqrfqeef
s艂uchaj skoro go znasz to powiedz mu jak ebdzie trzezwy ze to by艂o za艂osne i nawet by艣 na niego nie pierdne艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dok艂adnie
a co wy takie potulne ? Nie umiecie skuurwysynom odpyskowa膰 ? :O

Udost臋pnij ten post

jak si臋 dziadki naogl膮daj膮 fotek jak m艂oda dupka wychodzi za m膮偶 za starszego o 60 lat dziadziusia, to potem s膮 tego efekty i gites

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czuje_sie_okropnie
Nie wiedzialam co mu odpowiedziec, zaskoczylo mnie to okropnie, nie spodziewalam sie ze ktos powie mi cos takiego:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zn贸w ta sama prowokacja
no ludzie gimg贸wna tu teraz siedz膮 bo wakacje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szcz臋艣ciara jak nic
rozumiem co czujesz...ech stare zboczki.... mi par臋 miesi臋cy temu dziadzio powiedzia艂, 偶e jakby mia艂 taki biust to by si臋 ci膮gle maca艂. Ja mam przeci臋tny, ale widocznie staremu si臋 chcia艂o. Dzi艣 patrz臋 na to zdarzenie inaczej, ale wtedy te偶 czu艂am si臋 kiepsko przez kilka dni s艂ysza艂am te s艂owa. My艣l臋, 偶e jak by to powiedzia艂 m艂ody inaczej bym si臋 zachowa艂a i nie urazi艂o by mnie to, ale c贸偶...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czuje_sie_okropnie
Nie chcesz to nie wierz. Myslisz ze jak Ty znasz samych kulturalnych, zadbanych starszych panow to wszyscy maja tak samo? A prowokacje to zazwyczaj cos w stylu "mam 13 lat, od roku uprawiam sex" albo "mam 15 lat i jestem w ciazy"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuuuuuuuuuuuuu
ja w sumie jestem wygadana, ale jak to uslyszalam, przy tych wszystkich ludziach to mnie zatkalo, nie mialam pojecia co mam odpowiedziec, tak mi sie kurwa glupi zrobilo, ze ja chuja zapamietam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 K.1986
To co powiesz jak mnie kiedy艣 (by艂am w gimnazjium) jaki艣 dziad obmaca艂 po cyckach! Przymierza艂am kurtk臋, a ten podszed艂 od ty艂u i mnie z艂apa艂 za cycki, a potem uciek艂 (te偶 ok. 60 lat). Strasznie sie poczu艂am. By艂a przy tym moja mama i wileu innych ludzi w sklepie... Teraz to bym mu dogada艂a albo jeszcze gorzej (waln臋艂a bym go z pi臋艣ci), ale wtedy mia艂am mo偶e 14 lat...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuuuuuuuuuuuuu
heheh ja tez kiedys mialam taka przygode, slzma ulica z kolezanka, podszedl do nas goscio ( w bialy dzien!!!) zlapal mnie za reke, druga reka za cipke i podniosl do gory, steknal, puscil i poszedl dalej :| skurwysyn, balam sie przez niego z domu wychodzic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozumiem jak sie czujesz
ale nie warto sie przejmowac. szkoda ze mu cos nie odpyskowalas ,ale zapomnij o tym- stary debil ,tyle z zycia ma co sobie pomarzy. ja ym mu chyba powiedziala: ze zaraz mu tak przywale, ze swoja glowe bedzie samego siebie w dupe dymal; czy cos takiego.ale nie wiem czy tak nma szybko udlo byu mi sie cos wymyslic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czuje_sie_okropnie
jak on mogl zdradzic moje najskrytsze marzenie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czuje_sie_okropnie
Podszywaczu dla mnie to naprawde nie temat do zartow:( Jak chcesz byc dowcipny to nie na moim topiku bo ja naprawde czuje sie okropnie:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skruszony podszywacz
przepraszam :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamilaa pomadka
ZE MN膭 BY TAK S艁ODKO NIE MIA艁 !!!!!!!! NAJPIERW ZABI艁A BYM GO WZROKIEM!!!!! A POTEM DAR艁ABYM SI臉 W NIEBOG艁OSY 呕E TAKIEJ OBSRANEJ OBSZCZANEJ I OBLE艢NEJ MENDY TO JA BYM KIJEM NIE RUSZY艁A !!!!!!!!! WALNE艁A BYM GO Z LI艢CIA 2 RAZY W MORDE KOPNE艁A W ZASADZI艁A KOPA W STARE OBWIS艁E JAJA NAPLU艁A MU W MORDE I SPIERDALA艁A DO DOMU !!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czuje_sie_okropnie
No nie wiem czy bys tak zareagowala jakby Cie zakoczyl takim tekstem:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamilaa pomadka
NIE ZNASZ MNIE:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mlody sliczny
a ja z checia bym z toba to zrobil!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfdegetf
a czym tu sie rpzejmowac? dziadki tez maja ochote na sex

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ;lm;lmlm
ja bym sie bala odpyskowac zeby jakiejs agresji nie wzbudzic w nim:o skoro odszedl to dobrze nie ma sie co przejmowac gorzej jakby sie przyczepil ja raczej ignoruje takich typow i tyle

Udost臋pnij ten post