Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obiektywna86

beznadzieja na fotce.pl

Polecane posty

Gość Obiektywna86

Założyłam kiedyś konto na fotce.pl z myślą, że poznam może kogoś ciekawego... Hmm. Po niedługim czasie okazało się, ze nie ma sensu mieć złudzeń. Ludzie, macie tam jakieś beznadziejne, straszne fotki!! Na co drugiej jest jakieś obrzydliwe rozbierane ujęcie do tego rozmazane - nie wiadomo po co - w photoshopie!! Większość osób otwarcie pisze, że oczekuje 11 i komentarza. Błagacie o wysoką średnią. Z waszej strony jest to takie puste i powierzchowne, że się odechciewa jakiejkolwiek znajomości z wami. Aha, więcej nagiego ciała na fotce to nie znaczy, ze jesteście ładniejsi i fajniejsi!! Jesteście beznadziejni! To tyle.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
a to nius!!!

Gość Obiektywna86
No nie wiem czy nius czy nie. Do tych co mają prostackie konta no fotce to chyba jeszcze nie dotarło.

Gość Obiektywna86
Ludzie!!! Do tej pory panują tam żałosne kółka wzajemnego wsparcia. Oni utrzymują się w poczuciu, ze są piękni i atrakcyjni a to przecież fikcja. Komentarze są wystawiane na zasadzie kopiuj-wklej.

Gość Obiektywna86
Polećcie mi jakieś fajne stronki, na których można poznać kogoś fajnego. Coś podobnego do fotki.pl ale żeby panowała tam inna atmosfera.

Gość Obiektywna86
up

Gość Obiektywna86
up

Gość Obiektywna86
cos wam powiem: zarejestrowalam sie na sexfotka.pl i zdjecia sa o wiele ciekawsze :classic_cool:

Gość Obiektywna86
ktoś sie podszywa

Gość Obiektywna86
a nie, pomylilam sie, czesto zapominam, co wczesniej pisalam, och, jaka ja jestem szalona i rozkojarzona :)

Teraz na to wpadłaś? Wszak od dawien dawna wszyscy wiedzą, że fotka.pl to jeden z najdebilniejszych portali w necie:classic_cool:

Gość no wreszcie zmądrzałas
:classic_cool: