Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem beznadziejna matka

Jestem beznadziejna matka i zrujnowalam swojemu dziecku zycie

Polecane posty

pochodze z rodziny patologicznej. ojciec i matka caly czas pili, brat dostawal wszystko a ja nic. chodzilam do technikum i jak tam czegos nie ukradlam to bywalo ze przez kilka dni nic nie moglam jesc bo rodzice wszystko co mieli to przepijali. mieszkalam w pogotowiu opiekunczym przez pewien czas. zawsze gdy przyjechalam "odwiedzic" rodzicow to wszystko co mialam musialam chowac bo by sprzedali i przepili. w wieku 16 lat zaszlam w ciaze i mieszkalam w domu samotnej matki... bylam glupia bo palilam w ciazy, niezdrowo sie odzywialam i teraz moje dziecko ma ADHD. nie mialam nic a ojciec dziecka jak widomo spierdolil. nic sie dzieckiem nie interesuje i pije. mama zmarla gdy mialam 17 lat a "ojciec" gdy mialam 18. nie mam rodziny nie mam nikogo. mam tylko mojego 5 letniego synka. jemu tez zrujnowalam zycie. mieszkalismy po przytulkach teraz mamy mieszkanie ale i tak nie moze sie rozwijac tak jak inni, do tego ta choroba. wszystko przeze mnie. nie wyrabiam juz ze swiadomoscia jaka ze mnie matka.

Gość Wiesz co.....................
Nie sadze zebys byla zla matka jesli zdajesz sobie sprawe co jest zle a co dobre. Daj mu MNOSTWO milosci bo to dziecku najbardziej potrzebne w zyciu. Trzymam za Ciebie kciuki.

Najlepiej będzie jak sprzedam synka jakiejś bogatej rodzinie, a sama się zapiję na śmierć

Gość marek _ 21 latttt
Żli to są ludzie którzy nie maja serca. Ty Je masz . Serce masz , tylko rozum zbyt słabo rozwinięty. To dlatego ta katastrofa. Tak to jest gdy się wchodzi do łóżka młodemu gówniarzowi . Nie mówię że sie dymac po slubie ale na pewno nie w wieku 16 lat !!!!!!!!!!! Ale to nie ważne bo było mineło . Teraz Twoim najważniejszym zadaniem jest to aby pilnowac dziecka na kazdym kroku , otoczyć je miłością oraz wychowywać je metodą kija i marchewki ( za zło karać , za dobro wynagradzać )