Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Generał Polskiej RP

drodzy kafeteriusze inwazja gim-gowna jest nieunikniona. oglaszam stan wojenny!

Polecane posty

Gość Generał Polskiej RP

Ja jestem Generałem RP. ogłaszam nabór na: - generała brygady - generała dywizji - generała broni chętnych proszę o kontakt !!!

Gość tez10
tesco juz wrocilas :D

Gość
chce byc generalem broni. powystrzelam ich z magnuma, uzi i rykoszeta a na koncu przejade rosomakiem.

Gość Generał Polskiej RP
a w jakim stopniu sluzylas w wojsku, tesco? jesli nie bylas w wojsku, mozesz byc co najwyzej Pierwszym Zmechanizowanym Arcyprzydupasem Generala Polskiej RP, ale nikim wiecej :P

Gość Generał Polskiej RP.
psychiczna kafezdziro, ty za to mozesz byc wojskowa kuchara w pieknej czapie :)

Gość
moge byc kuchara ale dacie mi potrzymac magnuma? zawsze chciaam miec taki sprzet w swoich rekach:classic_cool:

Gość Generał Polskiej RP.
do broni trzeba miec szacunek! cholera wie, co ty ta lapa wczesniej trzymalas i komu!

Zdzirka wygrałaś casting !!! oficjalnie mianuję Cię na generała broni, w wolnym czasie mozesz podawać mi herbatke z cytrynką i pieguski :D Teraz przysięga, powtarzaj za mną. "Ja obywatelka RP, psychiczna kafezdzira przyrzekam na honor i ojczyznę służyć Armii Krajowej w walce z atakami gim-gówna, podszywami i nagłym atakiem spawacza. Tak mi dopomóż Panie Boże wszechmogący w Trójcy Jedyny Prawdziwy. Alleluja" powtórz

Gość
"Ja obywatelka RP, psychiczna kafezdzira przyrzekam na honor i ojczyznę służyć Armii Krajowej w walce z atakami gim-gówna, podszywami i nagłym atakiem spawacza. Tak mi dopomóż Panie Boże wszechmogący w Trójcy Jedyny Prawdziwy. Alleluja" chociaz ja bym do tego nie mieszalam spawacza. ale to twoi znajomi:classic_cool: prejs de lord!

Gość
nie no, ja cytuje ciebie Generale, a roumiem, ze tekst tej przysiegi to Rita?:classic_cool:

Gość lolalitka
jesooo się czepiacie - ja mam problem bo mój chłopak kofffa swoją byłą - shock - co robić??

Gość
wiecie co... proponuje powolac komisje nadzwyczajna. nie chce nic mowic ale na moje oko tu sie przydadza radykalne metody. moze nie gaz ale jakies...opadry bimbru?

Gość lolalitka
Boshe psychiczna - pomush mi lepiej zamiast pisać takie bzdety :(

Tecso czy mi się wydaje czy Ty podważasz autorytet i decyzje Generała RP? >> świntuszek !!! postaraj się to może mianuję się Generałem Dywizji i moim osobostym Arcyprzydupaskiem do zadań specjalnych :classic_cool:

Gość lolalitka
generał a co ty bysh zrobił na moim miejscu ??

Gość PomaranczowyGrzybAtomowy
Jako emisariusz radu i oświecony, który pojął potęgę świętego rozszczepienia cząsteczki neutronowej, nakazuję wam oddać się pod moje przywództwo i z posłuszeństwem spalić moich wrogów w nuklearnym ogniu!

Gość SwEtaśśna nastiiiiiiiii
cy jestem f cioszy.mam kota ma na imie wacek mieska w lazience i czensto widzem go masturbujoncego siem na kiblu.ostatnio psytylam cy jestem f cionszy?PoSdRaWiAm SwEtAśŚnA NASTI 😘

Gość lolalitka
spierdalajcie hooje zasrane !!!! won psy!!! WOOOOOOONNNNN ja jestem gim gówno i mam zamiar tu srać cały czas hahahahahaha