Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexy ladies extra longer...

pilna sprawda odnosnie Mix Plusa

Polecane posty

Witam mam telefon wziety w Mix Plusie do konca mi zostało 3 doładowania i dziasiaj mi go skradziono wraz z karta co ja mam teraz robic? czy bedzie za to jakas kara? No ale przeciesz to nie moja wina tylko jakis debil jmi go zwyczajnie skradł :( doradźcie:(

Gość kalinkaczerwona
mi tez ukradziono tel z mixa, zrobilam duplikat karty - koszt ok 20 zl i kupila grata za 99zl i musze dalej splacac bo na nowy tel mnie nie stac :-O

czyli ze co musze kupic tyle kart doładowywujących ile mi pozostalo do spłacenia i isc z tym do Plusa?

Gość Dorota1987
a ja mam ppytanie .... wzielam tel na 36 doladowan no i mam go juz ponad rok z czego na poczatku doladowywalam telefon dwoma kartami po 50 zł.Wyslalam sms'a pod 2885 i poinformowali mnie ze zostalo mi jeszcze 29 doladowan.Czy to jakis błąd czy oni oszukują ??

sexy ladies extra longer... musisz zrobic kopie karty sim i potem doladowywac dalej konto, a nie isc z doladowaniami do plusa ;) Dorota1987 - jesli masz umowe na doladowania po 30 zl co miesiac, to to ze doladowywalas kartami po 50 zl nie liczy sie, dlatego ze w umowie masz 30stki. pojebane wiem 🖐️

Gość Dorota1987
biedronka wlasnie mialam po 50 i cos tu nie gra..czy wy tez mialyscie podobnie ??

dorota 1987: Witam mam podobny problem, przed doladowaniem w mixie sprawdzalam i mialam do konca 4, doladowalam karta za 50zl i powinny mi zostac 3 doladowania do konca, po wyslniu sms-a z zapytaniem o pozostalosc doladowan pokazalo mi ze do konca kontraktu pozostalo 5 doladowan. Bylam w salonie PLUSA z prosba o wyciag doladowan i powiedzieli mi ze nie ma czegos takiego jak biling doladowan. Tez mam problem i nie wiem co z tym zrobic.

Gość Dorota1987
wysylalam do nich esy chyba z 10 razy i ciągle,że 29.Niby powinno się zbierac te swoje kody doladowujące - bylby dowod,ale na pewno krętacze i tak by znalezli cos i powiedzieli,że to tylko karteczki ;/ Już nigdy nie podpisze z nimi umowy..wole sobie sama kupic tel i dac za niego nawet te 700 zł a nie bawic się w umowy

Gość Dorota1987
ja to bym im chetnie oddala ten tel i zaplacila to 500 zł kary,ale do tego dochodzą koszta sprawy no i wyjdzie tyle ile mam tych doladowan.....PLUS to dno ;/

nie ma za co :) wiecie co az z ciekawosci sprawdzilam ile mi zostalo doladowan tylko, ze ja mialam 42 razy po 30 zl. jakos miesiac temu wysylalam smsa i przyslali mi, ze jeszcze 3 do konca kontraktu, a od tamtej pory juz raz doladowalam i teraz znowu mi przyszlo, ze 3 do konca 😡 jak nie maja zadnych bilingow doladowan to nawet potem im nie udowodnie, ze doladowywalam :O😭

no wlasnie pojde do nimi ze wszystkimi kartami i jak im udowodnie, ze to moje? :o chyba przejde do playa :(