Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem więcej niż ona

Okropna sytuacja wiem,że przyjaciółka się nie dostała na studia, a ona tego nie

Polecane posty

Gość wiem więcej niż ona

... a ona tego jeszcze nie wie, jedzie sprawdzić wyniki :(:(:( ja wiem , że nie będzie przyjęta , bo dowiedziałam się od innej koleżanki , która widziała listę... Przyjaciółka nie poczekała na wyniki i jest w niepewności a ja muszę ją wspierać :(

Gość wiela
to jej powiedz,

Gość wiela
sorry, a na ktorej to uczelni juz sa wyniki ;O z tego co wiem to dopiero zaczynaja skadanie papierow???

Gość Elii
życie....poz atym mozesz ja pocieszyc ze fakt ze nie dpstala sie na studia moze sie okazac najszczesliwszym wydarzeniem w jej zyciu...sama skonczylam studia i bardzo zaluje ze mnie rodzice na studia poslali...rylam jak glupia, duma mnie rozpierała i dyplom z bdb do dzisiaj choponad dwa lata minely nie odebrany...bo i po co? "Debile" za jakich uwazalam znajomych z LO nie dostali sie na studia...poszli do rocznych szkół zaocznych i pracowali...dzisiaj..ja mam skonczone nakaldem duzych sił studia dzienne i pierwsze kroki w pracy za grosze, zyje na garnuszku rodzicow...i ogolnie jak amatora mnie traktuja wszedzie..."debile" maja po kilka lat doswiadczenia, wysokie stanowiska, dofinansowania na załozenie firmy, mieszkania i koncza niedlugo zaoczne studia ktore oplaca im czesciowo pracodawca....

Gość gehrdane
Ja przez kolezanke plotkare dowiedzialam sie baaardzo nieoficjalnie, ze inna kolezanka z pracy zostanie za kilka dni zwolniona. Byla to wiadomosc szokujaca dla wszystkich i dla tej co miala isc do zwolnienia. Bylo mi strasznie ciezko z ta wiadomoscia i bylam wsciekla, ze sie dowiedzialam. Ale pary z buzi nie puscilam, az do wspomnianego zwolnienia nie doszlo a wtedy udalam zdziwienie... Tak mi sie z twoja sytuacja skojarzylo... Nie umialam powiedziec tej zwolnionej. Milczenie wydalo mi sie rozsadniejsze.