Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kielbasia

maz kocha mnie a ja dzieci

Polecane posty

Gość kielbasia

Maz tak bezgranicznie kocha mnie, a dzieci juz na drugim miejscu. To ze mna chce spedzac czas na pierwszym miejscu, mnie podstawia wszystko pod nos, o mnie dba najbardziej, o dzieci oczywiscie tez ale juz nie z taka checia, wysilkiem, co do nich to nie stara sie tak bardzo. A ja z kolei najbardziej kocham dzieci, a meza wlasnie tuz po nich. Ale to dzieci sa dla mnie najwazniejsze, ich dobro, nieba bym im przychylila. Gdybym miala wybierac to wybrala bym je. Meza kocham tez bardzo, ale jednak nie tak jak dzieci. I tu wlasnie tkwi broble, bo przez to mamy z mezem inne priorytety, co kluci sie w codziennym zyciu. A jakie sa wasze relacje w malzenstwie??

Gość takieo
sa identyczne.Maz kocha mnie,a potem syna i to sie raczej nie zmieni,bo synek ma juz 14lat.Rozmawialam na ten temat z mezem,ale sam twiedzi,ze kocha nas oboje,ale mnie kocha bardziej i nic na to nie poradzi.

Gość pipii
ale co tu ma do rzeczy czy bardziej czy mniej kocha? przeciez milosc ma rozne odcienie i sa rozne rodzaje milosci... meza/zone kocha sie inaczej, a dzieci inaczej.. i jedna milosc nie wyklucza drugiej... po co ja stopniowac ?kielbasia tak patrzac na milosc sama stwarzasz sobie problemy