Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania 18 l.

koperek mrozony--da się ?

Polecane posty

Gość Ania 18 l.

Mam 10 pęczkow koperku.Mogę go zamrozić ? Jak? Trzeba go odpowiednio przygotowac ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość errrtteee
hmm ja zawsze kroje i zamrazam w pudełku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość umyc pokroic mrozic

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bomba...ulala
a potem wystarczy zwyczajnie zeskrobac potrzebna ilosc:) z zamrozonej calosci

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja mrożę gałązki całe
potem jedna wyjmuje, pod wodę na chwilę i mam świeżutki koperek.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość balagan
myjesz,kroisz.wkladasz do pojemnika od lodow(no wiesz ,takiego co mrozisz kostki lodu do drinkow) i masz juz potem wyporcjowany koperek :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość krucafuks
Jak mrozisz to suchy, nie od razu po myciu, bo Ci sie zbije w jedna wielka kule w zamrazalniku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Da się , ale nie taki prosto z wody, bo faktycznie zrobi Ci się kulka. Porcjowanie nie jest konieczne, moja mama mrozi w woreczku i nie ma żadnych problemów. Wystarczy lekko poruszać i się "kruszy" tak, że spokojnie można wsypać tyle ile się chce.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×