Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polocockta

Potrzebuję pomocy nie wiem co teraz mu odpisać. mam mentlik w głowie

Polecane posty

Nie odzywał się do mnie dobre 3tyg. aż w końcu napisałam do niego takie coś: -\'\'czym jest spowodowane to,że ze mną nie rozmawiasz? po prostu chce już wiedzieć z ciekawości..\'\' a On mi odpisał : -\'\'sam nie wiem\'\' I co ja mam o tym myśleć ? ;/ Mam 15 lat, on jest ode mnie starszy o rok, wiem że to nie ostatnia moja miłość. ale bardzo mi zależy ! Co wypada mu teraz napisać ? może : \'\' chciałam się tylko dowiedzieć na czym teraz stoję, ale myśle że już się nie dogadamy ? \'\' na prawdę nie mam pojęcia :(:( pomóżcie.

Gość ebambiiiiiiii
mi się ciśnie samo na usta: "a co wiesz?"

Gość badź singielką
daj se spokoj nic nie odpisuj jak mu zalezy to sam sie odezwie a jak nie to po co ci taki chłopak ,zaraz wakacje jakaś wakacyjna miłość ci sie napewno trafi :)

Głupie wytłumaczenie - \"nie wiem\". Poproś go jeszcze raz o wytłumaczenie, bez wykrecania sie \"nie wiem\", a jak nie to daj sobie spokoj. Może kiedys zrozumie....

beznadziejnie : ( jak napisze mu \'\'a co wiesz?\'\' to raczej już mi nie odpisze i tak zostanie.

jednak napisze mu chyba : ''chciałam się tylko dowiedzieć na czym teraz stoję, ale myśle że już się nie dogadamy ? ''

Gość ja na twoim miejscu ..
Ja myślę że już wiesz na czym stoisz. Po prostu z tego pieca chleba nie będzie. 3 tyg braku kontaktu wystarczą żeby wiedzieć że to żaden związek nie jest. Zapomnij.

Gość Cam piona
ja mam 17lat i rozumiem co czujesz,ale powiem Ci,ze tym swoim "nie wiem" dał Ci do zrozumienia,zebys dała mu spokoj... ja bym sie ostatecznie spytala " chcesz,zebym dała Ci spokoj?odpowiedz mi szczerze jedno Twoje słowo ,a juz mnie nie ma" ... moze wtedy sie zastanowi co robi... faceci tacy juz są hmm a w jego wieku to juz w ogole mysli czym innym ..

Gość kikoo
oj dziewczyno. wspolczuje ci tego chlopaka... moj kiedys nie pisal do mnie kolo 3-4 dni.. bylam smutna bo bylismy na odleglosc i bylo mi tym bardziej przykro. (ale wiedzialam ze nie pisze bo ma duzo pracy, nauki i poza tym nie lubil kontaktow na skypie czy gg) w koncu z nim zerwalam.. teraz mam cudownego chlopaka, ktory do mnie dzoni, pisze. chce mi sie zyc! i nawetr jak czasem nie napisze przez caly dzien, to sie nie martwie, bo wiem ze i tak o mnie mysli. milosc jestcudowna. ale musi byc odwzajemniona!!a co do twojego,... ja bym go serio zostawila.. dziewczyno jest tyyle super chlopakow! powodzenia. nie odpisuj mu juz. albo napisz cos w stylu: w takim razie uwazam nasz zwiazek za skonczony. przykro mi tylko, ze okazales sie taki niedojrzaly..

a może już nic wgl do niego nie odpisać ? bo może on już wcześniej uważał ten nasz związek za skończony ..

Gość Cam piona
kikoo to jest dobre ! autorko napisz mu tak koniecznie i nie bój sie !!!!!! pokaz mu,ze nie jestes taka niemotą i,ze to nie on Cię rzucił tylko Ty jego !!

a ja mam pytanie po co po raz 3 zakładasz ten sam topik? wszyscy Ci radza zebys glupka olała, bo on olał Ciebie juz dawno temu a Ty dalej swoje... koles nie ma ochoty z Toba gadać, pisać ani sie tlumaczyc a Ty myślisz ze jednym super udanym pytaniem na gg sprawisz ze Cie pokocha?? skoro wiesz, ze to nie ostatni facet w Twoim zyciu to po jaka cholere tak sie mu narzucasz? Nie widzisz, ze NIC z tego nie bedzie?? poczekaj jeszcze ze 3-4 lata i poszukaj kogoś normalnego, kto zamiast milczec bedzie potrafił wytłumaczyc Ci o co chodzi. Szkoda czasu na taki przypadek jakim jest ten Twoj koles... naprawde..

Gość nic nie pisz wez go na
przetrzymanie , moze sam sie odezwie

Gość no i wreszcie dobra decyzjaa

Gość ponce
brawo!! tak trzymaj nie pisz!!!

Gość onse madonse flore
i tak napisze... Nie wytrzyma ;)

nie napisze ... nie będę się kleić, pomyśli że mi na nim strasznie zależy, i nie mogę bez niego wytrzymać.