Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladymarmolade

czy faceci lubią kobiety lubiące sex?

Polecane posty

Gość ladymarmolade

ciekawa jestem jakie jest zdanie facetów o laskach które bardzo lubią sex, sa otwarte na propozycje (oczywiście tylko swoich partnerów, nie mówie o rozwiązlości) chętni8e sie kochają i eksperymentują? Czy lepiej stwarzać pozory takiej nieco niedostępnej? Takiej nieco świetej, zawstydzonej?

Gość łobuziczkaaa
a jaka ty jestes?

Gość 49 i pol
zdecydowanie szczerosc i otwartosc, rowniez w sexie. to poplaca.

Gość łobuziczkaaa
a po jakim czasie pujs z facetem do lozka? ile go trzymac na dystans?

Gość hdhfhf
chyba jak sie g pozna, to moje zdanie

Gość łobuziczkaaa
znam go juz jakis czas i oboje rozmawialismy o tym ze fajnie by bylo wkoncu chemia chemia ale nie jestem latwa lalą i nie chce wyjsc na taka

Gość hdhfhf
ale czy nzasz go dobrze. u mnie to bylo naprawde roznie, poszlam z chlopakiem do lozka po 3 miesiacach bo juz go znalam bardzo dobrze, swietnie sie dogadywalismy, z drugim bylam pol roku i ani razu nie wyladaowalismy w lozku :| a z trzecim poszlam do lozka po 2 tygodniach !! i kocham go do dzis, jestesmy razem 2.5 lata jest moim najwikszym szczesciem, a w lozku jest BOGIEM!! jest mistrzem i nhie zaluje decyzji, dlatego to zalezy

Gość łobuziczkaaa
wydaje mi sie ze dobrz go znam choc wciaz sie poznajemy. pracujemy w jednej firmie choc nie razem i potem on mnie odwozi do domu. mysle ze swietnie sie dogadujemy ale nie chcialabym byc dla niego 1razowa przygoda lae czyms dluzszym

Gość hdhfhf
ostatanio czytalam cos, juz nie pamietam co i tam bylo tak ; " 87% mezczyzn uwaza, ze moze stworzyc staly zwiazek z kobieta, z ktora przespal sie na 1 randce"

Gość hdhfhf
oj niby jest tak gadane ze faceci lubia te latwe ale do slubu juz szukaja dziewic, ale to nie do konca prawda, jest taka grupa facetow, ktory naprawde maja bzika na punkcie czystosci. ale wiekszosc raczej nie zwraca uwagi. na randki sie spotykacie oczywiscie ? czy z rozmowy wyszlo tylko to, ze lubicie sie, fajnie wam sie gada, jakas tam chemia jest i mozna pojsc razem do lozka ?

Gość łobuziczkaaa
cos w tym stylu. na randki nie mamy czasu

Gość łobuziczkaaa
ja po poludniu chodze jeszcze na kurs i wracam po 23 bo mam daleko wiec na randki niestety nie mamy czasu...no chyba ze by zaliczac kawe w knajpce po drodze

Gość hdhfhf
ja bym tam poszla, nie zaluje mojego sexu po 2 tyg krecenia :p a sex zbliza ludzi, wiec moze cos z tego wyjdzie :p oczywiscie radze Ci to jezeli macie juz troche po 20 :) wiec do dziela, daj z siebie wszystko :P

Gość łobuziczkaaa
no nie no mamy po 26 lat wiec malolatami nie jestesmy. najbardziej boje sie tego ze jak nie wyjdzie to... wtedy pewnie bedzie miedzy nami w robocie ciezka atmosfera

Gość hdhfhf
ale Ty chcesz z nim cos wiecej i on z Toba tez ? upewnij sie czy na pewno oboje trakujecie te znajomosc tak samo. jezeli sie dobrze dogadacie to nawet jak nie wyjdzie moze bedziecie potrafili razem rozmawiac i traktowac sie normlanie

Gość łobuziczkaaa
autorka chyba sie wkuzy bo jej post przeszedl w moj post hehe hdhfhf dzieki :)

Gość sru sru sru
masło maślane, nuda

Gość hdhfhf
hehehe a nooo :p spoko :)