Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dakota Moss

Włosy LL

Polecane posty

Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!Moje włosy są bardzo zniszczone.Odżywki ze sklepow nie pomagaja,może wy pomożęcie dziewczyny:(Mażą mi się włosy u tej Pani.javascript:%20window.close()

Gość jak są zniszczone
to obetnij, chyba logiczne? :O

Gość granatix87
kup se dobry specyfik w aptece na włosy i zajrzyh do ksiązki zielsrskiej . najlepsze sposoby są naturalne, na znisczone włosy polecam wcieranie oliwki z oliwek, owiniecie ciepłym ręcznikiem i po jakims czasie dokłande umycie lekkim szmpaonem

Gość no wiec wlasnie
klikuklik wez juz wypie**alaj z tym klikaniem, bo jak ci klikne to sie zj**iesz na miekko!!!!!!!!!!!! won stad spamiaro j**ana!!!!!!!!!! nie klikajcie w te pie**oly bo wirusy lapiecie!

Gość scarlet1976
Czes c Polecam ci z serii Wax moc natury -szampon i maseczkę do włosów słabych i zniszczonych.Ja kupiłam cos takiego na wypadające ,ale dopiero dzisiaj pierwszy razu uzylam,.Włosy są fajne ,przyjemne w dotyku i mam nadzieje ze nie bedą mocno wypadac,koszt maseczki+szamponu 32 złokoło.Jesli masz w poblizu idz najlepiej do apteki sieciowej, bo mogą mieć taniej takie coś niż w prywatnej*SEria dostępna tylko w aptekach. pozdrawiam ;)

Gość a ja polecam cebule
jedz codziennie plasterek dwa, po miesiacu zobaczysz roznice.