Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

090708

Miałam dziś sen erotyczny z...

Polecane posty

Miałam dziś sen erotyczny z Gregorym House\'m :D Ale faaajnie było :P

Nie chodzę do spowiedzi :P Zawsze mnie pociągał ten aktor i ta jego rola... i tu taka niespodzianka :D Było bardzo miło :P

Eeee tam :O..a moze nie jest wcale taki dobry ? albo po upojnej nocy rankiem wyszedl by bez slowa ? nie masz czego zalowac :) rozejzyj sie wkolo :) moze taki Dr House mieszka w poblizu ? albo spaceruje blisko twego domu :)

Ja mam faceta :P Aczkolwiek inteligencja, sarkazm Hous\'a od początku mnie nieziemsko podnieca :PP

Aczkolwiek inteligencja, sarkazm Hous\'a od początku mnie nieziemsko podnieca P Mnie też, ale ja chyba ogółem jestem zyebana bo takie sprawy podniecają mnie bardziej niż fizyczność :classic_cool: 🖐️

Po co kłamać? Zresztą jeszcze tutaj, gdzie ludzie odkrywają swoje mroczne (a często obleśne) strony o jakich filozofom się nie śniło :D

Mnie też to bardziej kręci niż fizyczność, aczkolwiek Hugh Laurie fizycznie również mi się bardzo podoba ;) A pryszcz na nosie wyszedł mi już wczoraj :D

090708 >> Fakt, ciacho też z niego jest :D BTW, on (tzn Hugh Laurie) napisał jakaś książkę i to podobno niezłą. Jakoś jednak nie mogę jej zastać w bibliotece 😠

Tak, też słyszałam o tej książce, raz nawet widziałam jak jakaś laska czytała ją w pociągu :) A za pryszcze już dziękuję :P Idę dalej wspominać mój sen :D