Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krótka i długa

Współczuję osobom hajtającym się w czerwcu pogody

Polecane posty

Gość krótka i długa

wiadomo, że czerwiec to idealny m-c na ślub, ale to co jest za oknem w tym roku nie napawa radością - trzecia sobota deszczowa :O

Gość ihaha
u mnie dziś jest super

Gość ggjgjgyugtuyguyjgjy
mnie tam deszcz zawsze szczescie przynosil;) a tak serio - jesli para upatruje się jakiejkolwiek zlej wrozby w pogodzie - no to coz, wspolczuję:)

Gość ja zlej wróżby ni eupatruję
ale deszczu na ślubie nie chciałabym, ani takiej pogody jak w tym miesiacu. po prostu wtedy jestem nie dożycia, nie chce mi się bawić tylko spać i pod koc sie schować.

Gość ja brałam w zeszłym czerwcu
i akurat w moją sobotę była pogoda akurat, rano słoneczko i ciepło = dobry nastrój, a po południu się zachmurzyło i ochłodziło, ale nie padało, więc nie było za ciepło, a nawet przyjemnie. Zresztą pogodę pamiętam akut=rat najsłąbiej. Tyle innych rzeczy sie działo...

u mnie sobota była wczoraj piekna, ale faktycznie pogoda ostatnio szaleje i podobno CAŁE lato ma byc takie. Mnie nie o wróżbę żadną tam chodzi ale o deszcz raczej... wolałabym, zeby juz zimno było, niż miałoby padac.

Gość niestety jestem
za tydzień ide na wesele do kumpeli, jaka będzie pogoda wie ktoś

A ja kupiłam sobie parasol :-). Pogoda to jedna z tych rzeczy na ktore nie mamy wpływu. Zresztą nie mam ślubu ani wesela pod gołym niebem, wiec da radę :-). Moja kuzynka miala slub i wesele pod koniec stycznia, temperatura minus dwadziescia ;-).

Gość aann//
Oj tam ludzie przecierz nie pogoda jest najwazniejsza! Najwazniejsze jest to jak po slubie bedzie wyglądało wspólne zycie. Jakie ma znaczenie czy pada czy nie. O tym za pare lat niebedziecie pamietac

Gość no własnie to nie wazne
cały czerwiec lało, a na mój slub wyszlo piekne słonko